coloumb Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Oburzylem sie. Jakos mi sie skojarzylo za bardzo i jedynie z gwiazdami popkultury, czy to naszymi, czy zagranicznymi. Odebralem jako niesmaczny atak. Cholera, nie o to przeciez chodzilo Koledze! Tak przynajmniej teraz mysle... Smierc dosiega artyste, placzemy. Mozna to robic oficjalnie, jest to w dobrym tonie, wszyscy czuja strate. Nawet jesli gwiazdor sam targa sie na ten swiecznikowy zywot. Gina niewinni, ale anonimowi ludzie? Hmmm, to juz ociera sie o polityke, o takich rzeczach na forum wedkarskim ani slowa. Zreszta, kogo obchodza nieznajomi, chocby i rodakami byli? Przepraszam, Slawku! Edytowane 25 Maja 2017 przez coloumb 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 znając Sławka sarkazm i ironię, to o to własnie chodziło, by zwrócić uwagę na fakt pojawiania się postów ze "świeczkami" po kazdym medialnym komunikacie o smierci kogoś znanego...Bezimienni odchodza niezauważeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Tak jakoś mi się przypomniało, zupełnie nie widzieć czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 A ja uważam że nie ma za co. Po pierwsze. Nikt nie zakładał tematu poświęconego ofiarom zamachu tylko i wyłącznie dlatego że bardzo szybko doszłoby w nim do politycznej gównoburzy. Po drugie. Jeśli mnie pamięć nie myli to SOB sam zakładał tematy poświęcone zmarłym muzykom a przynajmniej wielokrotnie się w takich wypowiadał. Jak dla mnie typowe wynurzenie trola spowodowane brakiem uwagi i chęcią wszczęcia kolejnej zadymy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 No wlasnie tez podobnie pomyslalem. Ale mylilem sie, nie o to chodzilo. Dlatego przeprosilem. Czasami trzeba wyjsc poza pierwsze wrazenie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 coloumbie - nie ma potrzeby, literalnie niczyje poglądy mnie nie obrażają, a czymś zupełnie innym jest - niż seryjnie w globalnej wiosce produkowanym młotom, młotkom i młoteczkom się wydaje - moja obertrollowska awersja do banału, tandetnej umysłowości, powierzchowności oraz obłudnego kalkowania emocji. Stadnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Zapewne zrozumiesz - to egoizm z mojej strony ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 E tam, kwiatki mu kup, jakieś tulipany i nieśmiało do kina zaproś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Czlowiek zachowa sie kulturalnie, uzyje slow powszechnie uznanych za nieobelzywe, przyzna sie do bledu, zwroci honor, pokaja sie i posypie glowe popiolem...a i tak okaze sie, ze zle czyni ???? W tej sprawie nie mialem racji, przyczynilem sie za to do nieslusznego odsadzania od czci i wiary. Moje przeprosiny nie wynikaja z sympatii, antypatii czy innej ii, po prostu glupio sie poczulem. Stad wzmianka o egoizmie, zrobilem to po czesci dla naprawy bolesnie nadwyrezonego samopoczucia. Zreszta, chyba tak nalezy postepowac? Jesli nie wiadomo, jak sie zachowac, dla wszystkiego lepiej zachowac sie przyzwoicie, wtedy nawet nizsze pobudki nie beda obciazeniem ???? Raz jeszcze przepraszam. Korona mi od tych niewymuszonych przeprosin ze lba jakos nie chce spasc, znaczy postepuje wlasciwie ???? Edytowane 26 Maja 2017 przez coloumb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Łał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Żarty żartami, ale dla mnie jak facet szczerze przeprasza, najlepiej twarzą w twarz, to ma jaja. Teraz są takie pizdowate czasy, że się wyłącza telefon, znika, unika konfrontacji. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Negatywne reakcje szczerze jak mniemam bolejących nad kresem czy też osypywaniem się w niebyt tych wszystkich jętek jednodniówek popkultury alibo też working class hero - rozumiem, a nawet się na nie zgadzam - ale każde kolejne pienie uświadamia nam nieubłaganie, że są ludzie, rzeczy oraz zjawiska zdecydowanie trwalsze, bardziej godne uwagi, a być może nawet nieśmiertelne w swojej doskonałości.. Przynajmniej powinno.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Mnie? Za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi