Skocz do zawartości

przepraszam Slawka

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Oburzylem sie. Jakos mi sie skojarzylo za bardzo i jedynie z gwiazdami popkultury, czy to naszymi, czy zagranicznymi. Odebralem jako niesmaczny atak.

Cholera, nie o to przeciez chodzilo Koledze! Tak przynajmniej teraz mysle...

Smierc dosiega artyste, placzemy. Mozna to robic oficjalnie, jest to w dobrym tonie, wszyscy czuja strate. Nawet jesli gwiazdor sam targa sie na ten swiecznikowy zywot. Gina niewinni, ale anonimowi ludzie? Hmmm, to juz ociera sie o polityke, o takich rzeczach na forum wedkarskim ani slowa. Zreszta, kogo obchodza nieznajomi, chocby i rodakami byli?

Przepraszam, Slawku!

Edytowane przez coloumb
  • Like 9

A ja uważam że nie ma za co.

Po pierwsze. Nikt nie zakładał tematu poświęconego ofiarom zamachu tylko i wyłącznie dlatego że bardzo szybko doszłoby w nim do politycznej gównoburzy.

Po drugie. Jeśli mnie pamięć nie myli to SOB sam zakładał tematy poświęcone zmarłym muzykom a przynajmniej wielokrotnie się w takich wypowiadał.

Jak dla mnie typowe wynurzenie trola spowodowane brakiem uwagi i chęcią wszczęcia kolejnej zadymy na forum.

coloumbie - nie ma potrzeby, literalnie niczyje poglądy mnie nie obrażają, a czymś zupełnie innym jest - niż seryjnie w globalnej wiosce produkowanym młotom, młotkom i młoteczkom się wydaje - moja obertrollowska awersja do banału, tandetnej umysłowości, powierzchowności oraz obłudnego kalkowania emocji. Stadnego.. :)

Czlowiek zachowa sie kulturalnie, uzyje slow powszechnie uznanych za nieobelzywe, przyzna sie do bledu, zwroci honor, pokaja sie i posypie glowe popiolem...a i tak okaze sie, ze zle czyni ????

W tej sprawie nie mialem racji, przyczynilem sie za to do nieslusznego odsadzania od czci i wiary. Moje przeprosiny nie wynikaja z sympatii, antypatii czy innej ii, po prostu glupio sie poczulem. Stad wzmianka o egoizmie, zrobilem to po czesci dla naprawy bolesnie nadwyrezonego samopoczucia. Zreszta, chyba tak nalezy postepowac? Jesli nie wiadomo, jak sie zachowac, dla wszystkiego lepiej zachowac sie przyzwoicie, wtedy nawet nizsze pobudki nie beda obciazeniem ????

Raz jeszcze przepraszam. Korona mi od tych niewymuszonych przeprosin ze lba jakos nie chce spasc, znaczy postepuje wlasciwie ????

Edytowane przez coloumb
  • Like 6

Negatywne reakcje szczerze jak mniemam bolejących nad kresem czy też osypywaniem się w niebyt tych wszystkich jętek jednodniówek popkultury alibo też working class hero - rozumiem, a nawet się na nie zgadzam - ale każde kolejne pienie uświadamia nam nieubłaganie, że są ludzie, rzeczy oraz zjawiska zdecydowanie trwalsze, bardziej godne uwagi, a być może nawet nieśmiertelne w swojej doskonałości.. Przynajmniej powinno.. :)

• Like 3