MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Aaaaa..... Dziękuję Panocki Lubię estetykę moich przynęt mogę powiedzieć że mam skrzywienie na tym punkcie Na dniach pojawi szę większy brat 90-tki Junior 130 jak to koledzy go ochrzcili Czekamy z niecierpliwością na Juniora 130 ,pora roku na niego będzie idealna ,sprzęt jest odpowiedni do operowania taką przynęt, aby pogoda dopisała to i wyniki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Od jakiegoś czasu dziergam małymi krokami moje ulubione landryny trociowe Sambor 65 Uwielbiam je malować mogę szaleć kolorystycznie co mi zagra w głowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Ale błysko jak na disco .Zaszalałeś na maxa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Muszę Mariusz przysiąść do Juniora po tym zamówieniu bo mnie chłopy na widłach poniosą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Muszę Mariusz przysiąść do Juniora po tym zamówieniu bo mnie chłopy na widłach poniosą A'' mamunie '' też czekać nie będą ,niecierpliwią się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jak zawsze nic dodać nic ująć- pierwszorzędna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dzięki Olek ja tam bliżej wiosny zgłoszę się do ciebie po robale na kluski Mega m się podobają Mariuszu pierwsze testy 130 jak wiesz trzeba popracować jeszcze nad pracą.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 czekamy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dzięki Olek ja tam bliżej wiosny zgłoszę się do ciebie po robale na kluski Mega m się podobają Mariuszu pierwsze testy 130 jak wiesz trzeba popracować jeszcze nad pracą..Nie ma problemu,coś zawsze się zrobi,tak że zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 No wobki super!!! :good: ja się szkolę kiedyś strugałem ,ale nie bardzo mi to szło teraz próbuję swoich sił na zamówionych korpusach dociążam, wykańczam,maluję ,dobieram stery ,no i testuję potem do pudełka i zobaczymy co będzie teraz robię sobie robaczki pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Damian polecam zalecam dziergać swoje lepiej to smakuje Tym czasem nowe kolorki schodzą z suszarki Sambor 65 Edytowane 27 Września 2017 przez Sambor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Rozumiem lecz narazie siegam półśrodków I tak wykonczenia są ważne a dla mnie ważne jest to że robie to Sam I praca woblerów jest dobra oraz dostosowana do warunków rzeki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Damian, ale korzystając z półproduktów, zawsze jesteś nimi ograniczony. Innymi słowy, nie wyjdziesz poza pewne narzucone parametry. Oczywiście, własnoręczne struganie z drewna, to droga kręta i pełna porażek, ale dająca też niesamowicie dużo satysfakcji. Z gotowych korpusów i sterów, zrobisz z 10 szt - 10 poprawnych woblerów. Strugając np. z lipy, z 10 korpusów zrobisz jeden genialny wobler, 2 śmieci, i 7 poprawnych ale niepowtarzalnych, czyli dla ryby nowych w każdym calu. I ten jeden genialny, daje "kopa". Kiedy przerzucisz nad pstragową rzeką całe pudełko firmowej produkcji bez brania, a potem na własną strugankę wyjmiesz 3 ryby w pół godziny. Bezcenne, uwierz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Damian, ale korzystając z półproduktów, zawsze jesteś nimi ograniczony. Innymi słowy, nie wyjdziesz poza pewne narzucone parametry. Oczywiście, własnoręczne struganie z drewna, to droga kręta i pełna porażek, ale dająca też niesamowicie dużo satysfakcji. Z gotowych korpusów i sterów, zrobisz z 10 szt - 10 poprawnych woblerów. Strugając np. z lipy, z 10 korpusów zrobisz jeden genialny wobler, 2 śmieci, i 7 poprawnych ale niepowtarzalnych, czyli dla ryby nowych w każdym calu. I ten jeden genialny, daje "kopa". Kiedy przerzucisz nad pstragową rzeką całe pudełko firmowej produkcji bez brania, a potem na własną strugankę wyjmiesz 3 ryby w pół godziny. Bezcenne, uwierz...Rozumiem Co masz na myśli Teraz zamówiłem sobie korpusy wycięte z balsy więc I tak muszę troszkę strugać I sprawia to frajde pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Gotowe jutro w drogę Sambor 65 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 100 lat młodzieniaszku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Stu lat nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Najlepszego ,dużo weny twórczej i nowych pomysłów na nowe przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dziękuję pięknie wasze zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Stówka i zdrówka życze pozdrawiam oraz dużo pomysłów na nowe wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Holo na warsztacie nowe zdobienie Sambor 65 na sezon 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wyglądają rewelacyjnie ,szczególnie wobler z pierwszego zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Holo na warsztacie nowe zdobienie Sambor 65 na sezon 2018 Co to za materiał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi