LOLO Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Jak zawsze dojechane na maksa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jedne z ostatnich w tym roku Sambor 130 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Pierwsze pięć, już mają wolne miejsce w pudełku. Może w końcówce sezonu namierzą jeszcze coś ciekawego. Wyglądają świetnie ,cieszą oko niezmiernie,będą kusić pajki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Oczywiście Mariusz jutro jadą do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 To świetna wiadomość, będą testy jeszcze w tym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dojechały, wyglądają rewelacyjnie ,bardzo starannie wykonane ,świetne kolory ,jeszcze żeby szczupakom udzielił się mój entuzjazm tymi jerkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Jak skonczy sie sezon jak ich zebate zbytnio nie pobija to powiesimy na choince takie ładne sa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Schodziłem już z łowiska,mróz dawał już we znaki ,łapki zmarzły i robiło się już ciemno,połowiłem po popołudniu co nieco ale jeszcze jeden ,jeszcze dwa rzuty,.Na agrafce zameldował sie mój ulubiony ,jeden jedyny ,rybki muszą napić się kawy niestety fotka słaba bo zębacz tak namieszał ze kawuś utknął w gąszczu podbieraka,strzelił praktycznie po ciemku ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jedyny w swym rodzaju sambor 90 jerk kawosz Gratuluję Piotrze dzięki za foto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mimo zalanego warsztatu ( małej powodzi ) staram się cokolwiek zrobić na nowy sezon 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zajefajne cokolwiek ???? nie łowię na woblery ale im więcej napatrze się na takie cudeńka tym bardziej mam na to chęć ???? gratuluję talentu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Warto Robercie spróbować Dzięki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zrombiste cukierasy na kropasy.Kolorki jak i wykonanie pierwsza liga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dzięki Mariusz Wobki pod trotyldy Powiedz jak tam 130 połowiły coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Za późno dotarły ,najlepszy okres już na moim jeziorku poprostu się skończył .Ale myślę że połowią w przyszłym sezonie .Choć może się jeszcze sprawdzą w tym na innym bajorze, na którym ostatnio ,straciłem życiówkę, przy samej łodzi ,nie ze swojej winy.Tylko to inny zbiornik ,pod każdym względem, tu się z kolei sprawdzają jaskrawe kolory ,z racji koloru wody.Będę jeszcze atakował o ile zima pozwoli. Praca jerków jest jest świetna,udało się Tobie stworzyć bardzo dobrą przynętę. Jak coś ciekawego się trafi to nieomieszkam o tym poinformować. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Takie wieści cieszą mnie jako twórcę Przyjdzie i czas na rybkę życia Niech trzeszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 No, no kolego Sambor widzę, że cały czas do przodu... ale i tak twoje zimowe oklejańce w starym stylu to dla mnie prawdziwe Sambory... Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wesołych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wesołych ŚwiątOddaj moja choinke [emoji12] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wszystkim jak i każdemu z osobna życzę zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Sezon już tuż tuż w końcu coś dla siebie Ten leci jako pierwszy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Konkretnie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki Olek aby tylko rybki dopisały ciężko będzie woda wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ciekawa propozycja zdobienia pod trotki-łososie Litewskie Daje to malowanie do myślenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Do sezonu jeszcze troszkę ,ale czas zacząć powoli się zbroić Na warsztat weszły przynęty na zębate Sambor 90 Jerk Edytowane 25 Lutego 2018 przez Sambor 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi