mysz Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dziękuję Pany .. Drobny X + dość wyraźne migotanie tzw lusterkowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Piękne jerki...makrele petarda???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Piękne jerki...makrele petarda[emoji106]Dziękuję jest pomalowana na grubym ziarnie srebro pięknie się mieni [emoji6] na zdjęciu tego nie widać niestety [emoji6] Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Czasami coś tam robię Sambor 60 dedykacja pstrąg 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Super jak zawsze,a kolorki miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Dzięki olek sporo się schodzi , ale mało zdjęć robię więcej lansu leci na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 No Stary muszę przyznać, że wyrabiasz się z tym Aero... Ale i tak wolę Twoje oklejańce...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Dzięki Radku od zawsze mi to mówisz Muszę okleić jerki tkaniną zobaczę jak to wyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Wyjdzie, wyjdzie... Taką płoteczkę oklejoną na srebrno mógłbyś zmontować... Ja wczoraj trochę też pooklejałem ale nie jerki. Dłubię ostatnio w boleniówkach - pilna sprawa bo Odra zbliża się dużymi krokami. Jadę w tym roku na tydzień mieszać w niej wodę dzień i noc... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Marzy mi się taki wypadzik wędkarski ,ale kiedy jak wiecznie czasu brak na wszystko Zmontuje zobaczymy jak wyjdzie Pozdro i niech trzeszczy Radku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Dzięki. Montuj, montuj... Będzie mega dobra !!! Oklejańce mają to coś, czego inne wobki czasami mogą im tylko pozazdrościć... U mnie z czasem też krucho ale to akurat stała pozycja w moim kalendarzu. Choćby nie wiem co, w trakcie urlopu wędkarski maraton z przyjacielem musi być... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Powili wracam do żywych na rozkładzie malowanko Sambor 90 Wklejam oczki i w lakier nabrać blasku i ożywić kolorki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Wow Panie ale kolorki,coś pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Dzięki Olek chodzi mi ostatnio po głowie jakiś real fish , ale kiedy ja na to czas znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Malowanie miażdzy .jak zawsze zresztą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Dzięki Piter dziś siedzę przy twych ulubionych łamanych 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ostatnie dwa malowanka rewelacyjne, normalnie miażdżą .Szczupak , nie obraź się Samborku ale nie, nie i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Przecież miałeś się nie wypowiadać na temat mych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Troszku zabawy z aero 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Lin wymiata. Co to za złota farbka jeśli można wiedzieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Dzięki od kolegi z forum Rudi na złotą poszły 2 kolory transparentne oliwka i brąz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Coś się tam dłubie troszku gruntowania Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Gdy bąbel mój da mi chwilę czasu to staram się coś podłubać :D Sambor 35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 A te Sambory 35 ile ważą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 około 3 G Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi