mysz Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Czasami jeszcze coś robię Sambor 130 ostatnio był na tapecie ... i stronka zapchana 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Kolorki niesamowite Bardzo ładnie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki Olek Teraz siadam już do mych ulubionych Trociowych i pstrągowych więc będzie kolorowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Możesz podpowiedzieć jakiego lakieru używasz? kolorki prima sort ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Dzięki lakier od zawsze Hartzlack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Dzięki Olek Teraz siadam już do mych ulubionych Trociowych i pstrągowych więc będzie kolorowo No to będzie co podziwiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Na warsztat weszły moje ulubione woblery Trociowo - Łososiowe Sambor 65 troszkę brudnej roboty Oklejanie tkaniną .. Wyczyścić nadmiar kleju i w lakier szlif lakier szlif lakier i tak do gładkości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 100 lat Przemku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzięki Bardzo Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Wszystkiego Najlepszego,100 lat i mnóstwa pomysłów na nowe przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Stu lat i niech rybcie z tobą zawsze dobrze współpracują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Stowka [emoji16][emoji16][emoji898][emoji898][emoji898] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dziękuję Panowie Janusz ta rybcia taka słodziutka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Instaluję sterowniki pierwsza porcja trociowych gotowa do zbrojenia i ustawki Sambor 65 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Kolorki i estetyka wykonania na najwyższym poziomie zresztą jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Trociowe kolorowanki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Zawsze chętnie otwieram ten wątek, perfekcyjne malowanie i wykończenie.Jeśli można wiedzieć, używasz jakiegoś cudownego aero za garniec złota z końca tęczy, czy to kwestia aż tak opanowanej ręki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Dzięki Piękne W zasadzie mam dwa H&S evolution i ultra ,ale stawiam tu na doświadczenie w malowaniu ciapię już wobki troszkę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Pewna rękę widać na tych woblerach już przez pudełko, ale mój zwykły aero za stówę chyba nie jest w stanie osiagnac takiej gladkosci koloru, chyba mimo wszystko jest too cheap ;D co do pewności mojej ręki też nie ma szału, ale myślę że wystarcza aby woblery były łowne. Mimo wszystko, ładnie popatrzeć do czego trzeba dążyć, gratuluję : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Odpowiednie farby dysza w aero i ciśnienie na pistolecie i śmiało możesz cuda robić Machałem około 4 lat TG-180 i czasem ciągnie mnie by kupić kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 No właśnie wydaje mi się ze to też kwestia dyszy, aktualnie używam 0,3 bo jak zaczynałem to 0,2 nie szło ogarnąć, ale widzę że po dwóch latach praktyki muszę zrobić retrospekcje i wrócić do mniejszej, może tym razem pójdzie lepiej. W każdym razie, przy klasykach Twoje malowanie wygląda świetnie, ale przejście kolorów przy flagowcu- szacuneczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Przepiękne woby,dawno oj dawno takich na jerkbaitcie nie widziałem,,a jerki z piany robisz czy z drewna ?? Edytowane 17 Listopada 2018 przez andre99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dzięki woblery wykonuję z pianki lipy i żywicy Piotrek dyszę dobierasz do farby gładkie farby 0,2 metaliczne z grubszym ziarnem że tak o ujmę 0,3 - 0,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ma to jakieś logiczne umocowanie. Po prostu jak ktoś zaczyna z aero od zera, i nie ma u kogo podpatrzeć ani uzyskać jakichś wskazówek, to trudno dojść do niektórych niuansów samemu malując tak naprawdę raz na półtora miesiąca, i niezbyt pamiętając nawet to co było ostatnio. Ale myślę że sama technikę i obsługę już ogarnąłem, więc teraz można spokojnie skupić się na dochodzeniu do w/w niuansów : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi