mysz Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Niestety trzeba trenować i wyciągać wnioski Kilka ostatnich gotowych i zabieram się za kolejną porcję 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Trzeba oczyścić to towarzystwo i zainstalować sterowniki Ktoś chętny do pomocy ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Jeśli po pracy dzielimy się fifty-fifty to ja bardzo chętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Oj tam pracy to przyjemność ale wpadaj popracujemy ,a jak skończymy ja stawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Migawki z ustawki Zimno dziś jak diabli zmarzłem jak pierun woblery trociowe , łososiowe Sambor 65 Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Sambor 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Bardzo ładnie malowane : )Ja dzisiaj też pół dnia walczyłem z aero, ogarnąłem dysze 0,2 i rzeczywiście udało mi się osiągnąć dużo lepszy efekt niż przy 0,3.Także dziękuję serdecznie za radę, Bóg zapłać dobry człowieku : )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ładne bardzo te cukiereczki fluo trociowe oj chyba widze ze dyndały na suszarce obrotowej czy mam rację?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Odjazd na maxa jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dzięki Panowie Andrzej lakier hartz suszarkę do żywicy mam w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Ja też stosuje tylko hartz a kiedyś domalux ale palił mi spraje akrylowe,,teraz maluje tylko wodnymi aerografem,,odnawiam jerki i woby za jakiś czas wstawię zdj.pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2018 przez andre99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Skoro weekend to i ustawka woblerów jak nie zimno to leje deszcz zmokłem jak szczur Trociowe Sambor 65 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ostatnio wpadła mi w łapki bardzo fajna tkanina Mieni się niebieskim zielonym brokatem. Efekt ciężko jest złapać na zdjęciu ,ale na dłoni wygląda mega sambor 65 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Wygląda bajkowo, materiał pierwsza liga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Efekt opalizacji świetny, powinien robić robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dzięki Pany na dłoni i w słońcu pięknie się mieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Gratuluję Piotr jesteś chyba jedyny kto wstawia zdjęcia rybek złowionych na moje przynęty Muszę chyba w dobry statyw się uzbroić na nowy sezon więc jak woda da też coś pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Migawki z ustawki w pięknej zimowej scenerii Woblery trociowe Sambor 65 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nic tak pięknie nie wygląda jak tkanina.. Cacuszka ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dzięki Gajos jak sam wiesz jest z nią troszku zabawy ,ale efekt końcowy zawsze wywołuje wow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Wow super jak zawsze,jest na czym oko zawiesić Dobór kolorów i estetyka wykonania na najwyższym poziomie Edytowane 29 Stycznia 2019 przez LOLO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Klasyczne Sambory... Obowiązkowo musi być tkanina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki Olek i Radek Lolo gdybym nie był leniwy wstawiał bym więcej zdjęć a tak większość lansu idzie na Fb Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Masz może gdzieś film z pracą tych trociowych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Grzesiu nie znasz ich pracy Podbij na Fb to ci wyślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi