mysz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 " Kawosze " Niegdyś jak zaczynałem przygodę z dzierganiem przynęt było to moje flagowe malowanie , a było to ładne parę lat temu Dziś już nieco zapomniane Ktoś pamięta jeszcze ? Dwie warstwy lakieru stery ustawka i gotowe łowić Holenderskie pstrągi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ja, ja pamiętam! A to jakiś konkurs był? No dobra. pisałem nie temu, żeby wygrać , tylko żeby pochwalić się pamięcią. W moim wieku dobra pamięć jest równie pożądana, jak zdrowa prostata A tak poważnie, "kawosze" to jeden z bardziej oryginalnych sposobów na zdobienie przynęt, z jakim się zetknąłem. Inspiruje do nieoczywistych poszukiwań. Ciekawy pomysł jest ważniejszy, niż świetne farby czy dobry aerograf. Od pomysłu wszystko się zaczyna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Fakt Kolego z pamięcią to tylko zazdrościć u mnie z nią krucho Swojego czasu jak bawiłem się kawą próbowałem też innych przypraw muszę przyznać że efekt był całkiem całkiem Będę musiał odświeżyć temat i cyknąć kilka zdjęć .Moja kawa z rozbitego pojemnika ma już dobre 10 lat i ciągle służy jak widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Przemek masz jakies foto flagowców z fioletowymi, czerwonymi łbami??? chodzi o Sambor 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Proszę np Fiolet nie mam niestety zdjęć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Cisza ostatnio w wątku bo coś tam skrobie po cichu coś czego jeszcze nie robił że niby skrzela łuska czy płetewka ma jeszcze być Jerkuś 16 cm się robi docelowo masa jeszcze roboty ,ale efekt zacny powinien być >> POWINIEN<<< 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Będzie, będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Najwyższa pora usiąść do woblerów pod tłuste zębate mamusie Od dziś na warsztacie zagościł wobler typu jerk " LOCO " Będzie występował w 2 wersjach lżejszej około 26 g i cięższej 30 - 32 g Czasami jeszcze coś robię 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Ostatnio na warsztacie zagościł model Sambor " Lucky " 35 mm mało woblerek ,a łowi wszystko klenie jazie sumy szczupaki bolki itd W zasadzie stąd wzięła się jego nazwa "Lucky " Teraz czas zająć się grubiej wobkami pod szczupaka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Malujemy coś pod zębate mamusie Dozer 90 mm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Piękna robota Przemku. Aż chcę je mieć .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dzięki Bardzo na dniach przygotuję większą porcję i wystawię coś na giełdzie więc zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ale miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Pikną Pan robisz tą biżuterię pikną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dziękować Panie dziękować twojej również niczego nie brakuje śledzę wątek na bieżąco Niebawem dodam jakieś nowe ciekawe malowania co w głowie siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Pierwszy już tuż tuż Dozer 90 mm waga 26-27 g Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Sambor 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Na dwóch pierwszych z ostatniego posta łuska odciskana na alu czy rzeźbiona? Wygląda kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Dozery 9 cm 27-28 g kilka poszło na giełdę więc zapraszam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 bajka co tu więcej gadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Nie ma ogłoszenia na giełdzie albo u mnie się nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Bany bo już się rozeszły[emoji6] Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 No to ładnie ????zaspałem ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Spokojnie będą kolejne niebawem..[emoji6] Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Bany są dostępne te kolory co na zdjęciach [emoji6] po 16-tej zrobić aktualizacje kolorów Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Nie wiedziałem Przemku, że masz swoją ulicę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi