mysz Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Ulica, piwko [emoji1787] a wystarczy dodać Ski i jest ot moje nazwisko [emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Muszę przyznać, że bardzo ładnie malujesz swoje wobki. Wyglądają jak z katalogu. Widać różnicę, postęp . Trzymaj tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Dzięki bardzo człowiek się uczy całe życie [emoji6] Szkoda że jestem leniwy na zdjęcia wątek mój by był znacznie bardziej kolorowy.. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 To poproszę (...) Zamówienia składamy na priv, lub kupujemy na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Był czas na Dozer-y 90 czas przysiąść do Big Dozer-a 130 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Klasa jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dzięki Olek Od zawsze sobie mówię więcej zdjęć nie bądź leniwy i postanowiłem że od dziś faktycznie to zmienię .. Będę wstawiał nadesłane zdjęcia od was jak wiadomo i moje wypociny Na początek kilka ost zdjęć model Lucky 35 mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Sto lat młodzieńcze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 100 LAT I wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Stowka Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Przygotowania do sezonu 2020 woblery trociowo-łososiowe Salmon 65 mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Rozpoczęcie sezonu już za 9 dni Salmon 65 mm z ostatniej porcji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 uu mój wątek widzę legł w gruzach 4 lata nic nie pisałem hosty wygasły nędza Wstawiam więc coś z ostatniego malowania Model Lucky 35 mm waga 2,4 g neutralny uzbrojony w kotwicę # 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Super się prezentują, bardzo schludnie wymodelowane stelaże + oczyszczone oczka po malowaniu i lakierowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Janusz by pewnie powiedział ...witaj ponownie we własnym wątku...poezja gatunku te klenióweczki.mam jeszcze kilka ze starszej parti i kurde przypomniałeś mi żeby dać im znów 5 min w wodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Dzięki Bardzo @Pride od zawsze miałem jewnięcie na punkcie estetyki Calvuss Piotr oj daj im te 5 min , ale zakładaj kotwę tylko na ogonek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Od początku tak łowiłem.10 na ogon i ogień... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Kilka malowań z ostatniej porcyjki odkurzania ciąg dalszy Lucky 35 mm 2,4 g neutral # Przynęty Sambor Edytowane 13 Czerwca 2023 przez Sambor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Dozer 90 mm 30 g w wersji tonącej pozdro ekipa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Salmon 55 mm waga w granicy 4,5 g wolno tonący Wobler bardzo uniwersalny łowiący trocie.pstrągi klenie jazie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Czas coś pomalować na letnią trote☝️ salmon 65 mm na tapecie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) Moje oczko w głowie woblery trociowe Salmon , Edytowane 21 Lipca 2023 przez Sambor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 cukiereczki Samb...widać krzyżacką rękę aerogrfu.. .pozdro wriacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi