mysz Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Pierwsze robiłem jeszcze mieszkając w Malborku 16-17 lat wstecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 No wiem o tym teraz ja tu pilnuję zamkowego dłuta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Salmon 65 mm 6.5 g woblery trociowo-łososiowe od dziś będę zbroił je w kotwice BKK kute kółka łącznikowe do 20kg myślę że zaspokoi to najbardziej wymagającego łowcę pozdro Sambor 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Bardzo ładne klasyki . Lubię taki kształt woblera . Nie wiedziałem, że jesteś Krzyżakiem na wygnaniu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Sławku jeden z pierwszych jakie popełniłem i robię go do dnia dzisiejszego od nastu lat Tam na wygnaniu moją Panią tu poznałem i tak zostałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 (edytowane) Woblery trociowe Salmon 65 mm Edytowane 29 Lipca 2023 przez Sambor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Salmon 65 mm w szacie złote alu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Czy beda dostepne w sprzedazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 (edytowane) Witam. Wczoraj straciłem na ogromnym kleniu mojego ulubionego woblerka. Szkoda ryby ponieważ odpłynęła zakolczykowana. Czy jest możliwość zamówienia kilka podobnych?Załączam zdjęcie ostatniego długość do 4cm - tonący widzę że to Lucky 35 Zostały jakieś Lucky 35 mm 2,4 g neutral ? Pozdrawiam. Edytowane 18 Września 2023 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Witam. Wczoraj straciłem na ogromnym kleniu mojego ulubionego woblerka. Szkoda ryby ponieważ odpłynęła zakolczykowana. Czy jest możliwość zamówienia kilka podobnych?Załączam zdjęcie ostatniego długość do 4cm - tonący widzę że to Lucky 35 Zostały jakieś Lucky 35 mm 2,4 g neutral ? Pozdrawiam. Cześć oczywiście mam na stanie wysłałem priv Ps. Szkoda ryby , ale tak czasem bywa Edytowane 2 Października 2023 przez Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Cukiereczki dotarły DziękujęPozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Czas na instalację sterowników Salmon 65 mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Salmon 65 mm podczas kąpieli rzecznej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Kurz trzeba zdmuchnąć z wątku Ostatnie tyg poświęcam na zdobieniu modelu pod bolenia sandacza pod skromną nazwą " Szejk " Oto kilka z nich 75 mm 15 g 95 mm 20 g 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Szejk 75 mm 15 g oraz jego większy brat Szejk 95 mm 20 g Dzięki współpracy z NASA opracowaliśmy specjalną farbę , którą można malować amelinium 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Prześliczne wyszły Tobie te cykady!Holo wymiata!Chłopaki z NASA będą mogli się od Ciebie sporo nauczyć... Edytowane 22 Czerwca 2024 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zajebista sprawa ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Prześliczne wyszły Tobie te cykady!Holo wymiata!Chłopaki z NASA będą mogli się od Ciebie sporo nauczyć...Dzięki Chłopaki z Nasa tylko specjalną farbę przygotowali bym mógł amelinum pomalować taka amelinowa farba Edytowane 22 Czerwca 2024 przez Sambor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Malowanie bajka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Szejk w rozmiarach 75 mm waga 15 g oraz 95 mm 20 g Zdobione złotym i srebrnym alu Kilka sztuk wolnych, jak ktoś chętny priv. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 super i bajer....nie trzeba rybek odlewać prawdziwych a można stworzyć taki real...pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 31 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Sezon na letnią troć w pełni Salmon 65 mm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Z cyklu foty od was Niby niewielki , a jednak wielki salmon 55 mm kusi do brania piękną samicę łososia 93 cm kotwiczki #10 Fot.kolegi Irka z Uk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Kolorowanki niczym pisanki Salmon 65 mm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Odgruzowałem stary nieco zapomniany model można rzec od łamańców zaczęła się moja przygoda Pamięta ktoś " Łamańca kawosza " ? Wobler łamany 75 mm na wykończeniu lekko ponad 10 g 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi