mysz Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dziękuję pięknie za życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Trociowe na nadchodzący sezon 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Super kolorki i kapitalne przejście barw, zwłaszcza we flagowcach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Sambor, ktoś mi mówił ze coś knujesz nowego na podstawie Tapsa chyba? Edytowane 29 Listopada 2015 przez piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Nie rozumie piwko ? Jak na podstawie tapsa ? Nie mam zamiaru robić woblera , który już jest Fakt niebawem pokaże wobler 3,5 cm sdr Edytowane 29 Listopada 2015 przez Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Tym czasem przygotowania do sezonu 2016 . Trociowa dyskoteka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Śliczne.Jak zawsze Jak zapewne wiesz, jestem fanem szmaty i oklejane tkaniną woblerki podobają mi się niezmiennie od lat. Oklejane czy malowane, bez różnicy - w Twoim wydaniu. Aż chce się mieć taką biżuterię Bardzo ciekawie wyglądają oczy. Takich chyba jeszcze nie widziałem. Są super. Podmalowujesz je trochę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dzięki piękne co do oczu udało mi się namierzyć idealne równe źrenica czy ich wysokość. Tkanina jest przy niej zabawy sporo,ale efekt końcowy zawsze zadowoli oko Jak masz chęć na takie Kolego dam namiar Z pozdrowieniem.. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Oczu ostatnio kupiłem 4,5 tysiąca Trzy wielkości, brałem najmniejsze dostępne ilości, czyli na pewien czas mi starczy Mam jednak nadzieję, że odezwą się do Ciebie Przemku inni twórcy, chętni na zakup tkaniny, gdyż coś, co można było jeszcze niedawno określić "polską szkołą w lure", właśnie na tkaninach się opierało. Dziś ta technika staje się niszowa, a niesłusznie, gdyż efekty można osiągnąć wspaniałe. Wymagana jest jednak czystość, precyzja i staranność na wszystkich etapach tworzenia woblera. Coś, jak u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mega starannie wykonane Tyle kropek to musi być pracochłonne, chyba że masz jakiś sposób ??? Te żółte z pomarańczową bródką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Kolorki po prostu rewelacyjne przejścia barw na najwyższym poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mistrzostwo.Jedne w swoim rodzaju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dziękuję Panowie za dobre słowo Muddler kropeczki wszystkie robię ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Kolory rewelka Przemo. Chciałbym tak malować B-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dobre rudi dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Pozytywnie złamane 55 mm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zapowiadana nowość na 2016 r Wobler 35 mm ster typu SDR zakres pracy do 1,5 m pomalowane pod indywidualne zamówienie . Z pozdrowieniem Sambor 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 widzę znajone kolorki, wśród łamańców, i mam cała dokumentację foto jak powstawały. Ciekawe jak się spodobają szerszej publice , w moim pudełeczku jest im dobrze, oby kropki podzieliły mój zachwyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Kilka do pudełka Jeszcze kilka godzinek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Piękne Sambory... Takie twoje wobki lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie zapomniałeś o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ślicznotki dotarły, dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 piękne oklejanki,a i malowane niczego sobie...GRATULUJĘ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Te do pudełka - piękne klasyki na każdą okazję. Jak poszło 1 stycznia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zimno i śryż uniemożliwiały komfortowe łowienie ,ale miałem na kijku sreberko takie 50-60 cm na seledynka z 3 zdjęcia .Niestety Rybka się spięła pokazała w całej krasie na powierzchni wody i powiedziała " Sorry Sambor-ek ,ale nie dziś " Teraz oczekuję aż mróz odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi