Skocz do zawartości

Budzik Android problem.

Krisu23

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do tych co wczesnie wstaja na ryby. Mam Samsunga Xcover3. Nie umiem ustawic budzika. Jedyny jaki mi dziala to o 7mej rano jak trzeba jechac do roboty albo zwijac sie z lowiska. Reszta po ustawieniu swieci- na wyswietlaczu budzik sie pojawia ale nie dzwoni. Wszystkie ustawienia mam tak samo jak w tym budziku na 7ma a nie dziala. Pomozcie bo o 3:30 musze na ryby wstac:)

• Like 1

Nie jestem pewien czy działa to też na budzik ale może masz ustawione godziny ciszy (czy jakoś tak) np od 22 do 6 i w tych godzinach telefon nie wyda z siebie żadnego dźwięku ;) trochę to dziwne bo ja ostatnio podłączyłem do ładowania wyłączony telefon z ustawionym budzikiem i o danej godzinie telefon sam się włączył i zaryczał budzik ;-P

Czasem mój też nie dzwonił, tzn nie miał dziwieku. Po ustawieniu np drzemki dzwonił normalnie. Innym razem dzwonił, po włączeniu drzemki juz nie dzwonił po czasie drzemki. Ogólnie budzik był jakiś lipny. Teraz już nie uzywam drzemki bo to była loteria. A i nie ma problemu z dźwiękiem w trakcie budzika. Może aktualizacja poprawiła ten stan rzeczy, może przypadek. Ogolnie im tańszy telefon tym wiecej funkcji kuleje.

Drzemke i alarm inteligentny mam wylaczone. Glosnosc na maksa alarm- melodia tez wybrane. Najlepsze jest to ze jak go ustawiam zeby zadzwonil za pare minut to dziala a po czasie juz nie. I nie mam zadnych aplikacji ustawiam normalnie przez zegar. Oszaleje. Kupilem sobie normalny budzik w markecie i tez nie dzwoni bo sie zepsul. Widocznie 20zeta to za malo...

• Like 1