Krisu23 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Pytanie do tych co wczesnie wstaja na ryby. Mam Samsunga Xcover3. Nie umiem ustawic budzika. Jedyny jaki mi dziala to o 7mej rano jak trzeba jechac do roboty albo zwijac sie z lowiska. Reszta po ustawieniu swieci- na wyswietlaczu budzik sie pojawia ale nie dzwoni. Wszystkie ustawienia mam tak samo jak w tym budziku na 7ma a nie dziala. Pomozcie bo o 3:30 musze na ryby wstac:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Nie jestem pewien czy działa to też na budzik ale może masz ustawione godziny ciszy (czy jakoś tak) np od 22 do 6 i w tych godzinach telefon nie wyda z siebie żadnego dźwięku trochę to dziwne bo ja ostatnio podłączyłem do ładowania wyłączony telefon z ustawionym budzikiem i o danej godzinie telefon sam się włączył i zaryczał budzik ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Zobacz , czy masz dwie aplikacje budzik - mogą się gryść .Kiedyś miałem aktualizacje nowszej wersji androida , w pakiecie dorzucili ich wersje budzika .No i rano był problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Możesz też wrócić do ustawień fabrycznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 A ja proponuję kupić nokie 3510i i do końca życia będzie cię budzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Taa, proponuję zwykły budzik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 A dodajesz przez "zegar" i później "dodaj"?może masz złą datę albo dźwięk alarmu?Ja z kolei mam problem z dźwiękiem smsów, który zaginął. Powrót do ustawień nic nie daje. Na dwójkę juz narzekalem i pokusiło mnie i kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Panowie, przyznam się bez bicia. Nie posiadam smartfona, i jak długo będę mógł, nie będę go posiadał. Chore prace w korpo na szczęście mi nie grożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Mam taki sam telefon i budziki działają. Może to wina opcji "alarm inteligentny" która przed dzwiękiem budzika właściwego emituje delikatne dźwięki żeby nie budzić nagle. Ja to mam u siebie wyłączone. Edytowane 26 Maja 2017 przez Błachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Czasem mój też nie dzwonił, tzn nie miał dziwieku. Po ustawieniu np drzemki dzwonił normalnie. Innym razem dzwonił, po włączeniu drzemki juz nie dzwonił po czasie drzemki. Ogólnie budzik był jakiś lipny. Teraz już nie uzywam drzemki bo to była loteria. A i nie ma problemu z dźwiękiem w trakcie budzika. Może aktualizacja poprawiła ten stan rzeczy, może przypadek. Ogolnie im tańszy telefon tym wiecej funkcji kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Sprawdził bym czy problem jest na innej pobranej aplikacji. Jak nie to używać tej pobranej. Ja mam Timely Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Musisz wejść w ustawienia tego alarmu i wybrać tam dzwonek... Oraz jego glosnosc Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Drzemke i alarm inteligentny mam wylaczone. Glosnosc na maksa alarm- melodia tez wybrane. Najlepsze jest to ze jak go ustawiam zeby zadzwonil za pare minut to dziala a po czasie juz nie. I nie mam zadnych aplikacji ustawiam normalnie przez zegar. Oszaleje. Kupilem sobie normalny budzik w markecie i tez nie dzwoni bo sie zepsul. Widocznie 20zeta to za malo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Instrukcja do pobrania, może tam znajdziesz rozwiązanie ... https://znajdzinstrukcje.pl/instrukcja-obslugi-samsung-galaxy-xcover-3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi