platynowłosy Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Witam Panowie To jużżżżżżżż????? No to stało się....Zostałem dzisiaj Dziadkiem...Franciszek jest na Świecie..mój wnuk.... Gratulacje proszę... pozdrawiamAlek 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Noooo Dziadek, gratulacje! i życzenia pomyślności dla Franka A Ty łap kondycję bo teraz wyzwania przed Tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 No dziadku gratulacje i witaj w klubie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gratulację Alku , zdróweczka dla wnusia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Gratulacje! We mnie to ŚP. Dziadek Leon zaszczepił miłość do rzek a to później zakiełkowało w wędkarstwo. Także Alku przed Tobą nie lada wyzwanie Powodzenia Dziadku! Edytowane 27 Maja 2017 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gratuluję Alek. Witamy w klubie dziadków. Mój wnuk za 10 dni skończy pół roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Alek , mina z pierwszego zdjęcia bezcenna ... A Franek prawdziwy słodziak ! Gratulacje !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gratuluję wnuka.Franciszek wypisz wymaluj Pan Alek Zdrówka dla Franciszka i jego mamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Super Wnuk i Super Dziadek teraz tylko parę latek trzeba poczekać i młodemu wędkarstwo i umiłowanie przyrody zaszczepić.Zdrowia i cierpliwości życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Szacunek i gratulacje przede wszystkim dla dzielnej córci Na pewno piękna chwila . Ja znam to z innej perspektywy miesiąc temu poraz pierwszy zostałem Tata Zdrówka dla wnuka Alku życzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Panowie, dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Gratki , wnuczek i zarazem kompan na ryby jak znalazł. Jeszcze masz trochę czasu i powoli szykuj sprzęt dla Franka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Serdecznie gratuluję, oby z Frania wyrósł taki fajny dziadek, jak Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Również gratuluję ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 raz jeszcze dziękuję Panowie...To naprawdę mocne przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Alek gratulacje...mój 18 miesięczny syn Stachu też miał mieć Franek...ma na drugie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Alek GRATULACJE.Rozumiem,że na pierwsze urodziny dostanie szkrab jakiś multik, albo kijaszek żeby się uczył...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Najpierw nauczę go pływać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Alek ...ale żeby napić się mleka nie trzeba kupować krowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi