wiwaldi1970 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Puki co eksperymentuje. Myślę ze w niedługim czasie dojdę do perfekji, oczywiście przy pomocy teścia bo mi dogada drobiu na Pomorzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Założyłem ten wątek - prośbę Ale efekt przerosl moje oczekiwania, jak to na naszym forum bywa Dzięki wskazówkom stałem się posiadaczem takich piórek.Jakość onieśmiela Między nimi szara uboga krewna w wersji cream Dziękuję bardzo za pomoc! Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kto pyta nie błądzi Wiec dostaniesz jeszcze jedną radę w gratisie. Jeśli materiały mają posłużyć do kręcenia deciverów jakich fotki tu czasem wstawiasz, lepszym wyborem od kapek szyjnych które nabyłeś, będą siodła amerykańskich roosterów. Wpisz w google American rooster saddle i udanych zakupów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kto pyta nie błądzi Wiec dostaniesz jeszcze jedną radę w gratisie. Jeśli materiały mają posłużyć do kręcenia deciverów jakich fotki tu czasem wstawiasz, lepszym wyborem od kapek szyjnych które nabyłeś, będą siodła amerykańskich roosterów. Wpisz w google American rooster saddle i udanych zakupów .Takich siodeł to już mam bateryjkę Brakowało prostych, regularnych piór robiących cała rybke samymi sobą Ale dzięki za wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Takich siodeł to już mam bateryjkę Brakowało prostych, regularnych piór robiących cała rybke samymi sobą Aaaaa, to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Aaaaa, to przepraszam Ależ to ja szczerze dziękuję . Jakby chciałoby Ci się polecić inne uznane wzory, zbliżone do moich pokraczek, to ja chętnie wzbogace swoją wiedzę z zakresu nazw much i wzorów.A z pewnością też coś podglądne i skopiuje Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 To może na początek przerób sobie temat intruderów i hollow fly. Sporo inspiracji można tu znaleźć.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) W tym kanale są ciekawe "myki", myślę, że do zastosowania w dużych pstrągowych i nie tylko muchach; https://www.youtube.com/channel/UCADTDyH1THc56F6safXZ6Pw i trochę ichnich wzorów i Jerry French Edytowane 7 Czerwca 2017 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 To może na początek przerób sobie temat intruderów i hollow fly. Sporo inspiracji można tu znaleźć..Spośród tych trzech wskazanych klasyków ten pierwszy najszerszy uśmiech wywołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Bo widzisz polecając intrudery i hollow nie miałem na myśli kopiowania całych wzorów, ale patenty w nich stosowane, które można później zaadaptować do swoich konstrukcji.... dla mnie to jest największy fun w tym hobby - stworzyć przynętę, która spełnia założenia (mogą być różne: wygląd, ruch, masa, trzymanie ryby, unikanie zaczepów itd) i dzięki temu jest skuteczna. Stworzyć teorie, przełożyć ją na praktykę i przetestować z sukcesem. To jest właśnie to co mnie w tej zabawie pociąga. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Bo widzisz polecając intrudery i hollow nie miałem na myśli kopiowania całych wzorów, ale patenty w nich stosowane, które można później zaadaptować do swoich konstrukcji.... dla mnie to jest największy fun w tym hobby - stworzyć przynętę, która spełnia założenia (mogą być różne: wygląd, ruch, masa, trzymanie ryby, unikanie zaczepów itd) i dzięki temu jest skuteczna. Stworzyć teorie, przełożyć ją na praktykę i przetestować z sukcesem. To jest właśnie to co mnie w tej zabawie pociąga.A ja cale swoje wędkarstwo chodzę utartymi ścieżkami i boję się eksperymentować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 A ja cale swoje wędkarstwo chodzę utartymi ścieżkami i boję się eksperymentować Uuuuu, to musisz spróbować się przemóc, zacznij od drobnych zmian, np. na najbliższy wyjazd na ryby zrób sobie kanapki z czym innym niż zazwyczaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Uuuuu, to musisz spróbować się przemóc, zacznij od drobnych zmian, np. na najbliższy wyjazd na ryby zrób sobie kanapki z czym innym niż zazwyczaj... Spróbuję wdrożyć w zakresie kanapek Ale fotek nie mogę obiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Kapka o którą pytasz to najprawdopodobniej kapka z farmy Collinshttp://www.collinshacklefarm.com Dobre jakościowo pióra i dobrze sprawione skalpy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi