Skocz do zawartości

Kołowrotek klasa 7

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

z przesyłką $169.

http://www.ebay.com/itm/ROSS-Evolution-LT-3-Spare-Spool-BLAC K-/180685577949?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a11b31ed d#ht_1389wt_1396

wiem ze trochę drogo, ale zawsze warto spróbować :D dam za to młynek z podkładem, i linką 7-ką morską :D

co prawda na moim winstonie nie bardzo dawała radę, ale nie znaczy to że na twoim kiju bedzie tak samo. warto spróbować.

pozdrowka

Alternatywnie:

http://www.stillwaterflyshop.com/estore/details/24300/0/2987

do szpulki sklep dodaje kredyt na linkę do 75USD (lub za dodatkowe 25USD linka za 100USD)

backing + rigging 15USD

+ dodatkowe zakupy (ceny w sklepie są atrakcyjne) ponieważ

powyżej 200USD transport free world wide.

Zazwyczaj wysyłam na znajomego w UK - jak dotąd żadnych problemów.

Pozdrawiam

Zbigniew Wiszniewski

Na stronce jest błąd, do szpuli nie dodają linki a jedynie do młynka / ja przynajmniej tak miałem /.

Niestety nie miałem zbyt miłych doświadczeń z nimi - wysyłka pod zły adres, wpisali pełną wartość i dostałem w promocji + 23% VAT i 2,9 % cła....Pomylili większość zakupów i sami bez uprzedzenia mnie zamienili mi model butów....na inny

Pozdrawiam

Michał

Na stronce jest błąd, do szpuli nie dodają linki a jedynie do młynka / ja przynajmniej tak miałem /.

Niestety nie miałem zbyt miłych doświadczeń z nimi - wysyłka pod zły adres, wpisali pełną wartość i dostałem w promocji + 23% VAT i 2,9 % cła....Pomylili większość zakupów i sami bez uprzedzenia mnie zamienili mi model butów....na inny

Pozdrawiam

Michał

:huh:

ALE SERWIS <_<

Linka na pewno do szpulki (co równiez mnie dziwiło ale to raczej chodzi o wartość) - zadziałało juz dwa razy (wwziąłem Rossa CLA 4 oraz 2 + szpule z kolejna linką free +linka free do kołowrotka .

Błąd w dostawie raz się trafił - przyponówka x5 zamiast x2(dosłali pocztą).

Jeżeli chodzi o należności celne - dotychczasowe 4 przeyłki zawsza do UK jako gift (bez dodatkowych opłat)- także nie próbowałem do Polski.

Kupowałem kołowrotki, szpule, ciuchy - fakt małe gabaryty - ostatni zakup w czerwcu 2011.

Ciekawe natomiast że mamy tak skrajnie różne doświadczenia z chłopakami z Oregon :wacko:

Pozdrawiam

Zbigniew Wiszniewski

Czyżby chodziło o miejsce dostawy ?

Nie mam zielonego pojęcia z czego wynikają takie różnice ale mi się przytrafiło więc piszę.

Jedno co łączy te sytuacje to podobny czas złożenia ostatniego zamówienia :lol:

Celowo piszę ostatniego.. bo jakoś nie mam ochoty testować ponownie tego sklepu.

Pozdrawiam

Michał

ps. Zbyszku wziąłeś jeden młynek + jedną szpulę, czy dwa młynki i dwie szpule ?

W 2010 wziąłem Billy Pate Salmona z linką potem CLA4 z RIO stripper i szpulkę na zmianę z runningiem i głowicą. W tym roku CLA2 z MainstreamF i szpulkę z Midgetipem - byle by było w okolicach 200USD ze względu na transport.

Z tym błędem na stronie to trzeba zdefiniowac linke i to działa.

Oczywiście jeżeli szpulka jest tania to i linka za 40USD B)

tak to sprytnie sobie ustawili (co oni mają za marże?!).

Co do kierunku to chcę wziąć na wiosnę kolejną szpulę do CLA4 Lake Deep 7 oraz CLA2 z jakąś DT do Polski bezpośrednio żeby sprawdzić co i jak. Zobaczymy z tym, że faktycznie chłopaki z tego sklepu są dosyć prości w obejściu i często pisze maile żeby się upewnić że wszystko będzie poskręcane.

Pozdrawiam

Zbigniew Wiszniewski