radosla Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Szanowni Forumowicze/kiZwracam się z prośbą o wyrażenie opinii na temat takiego pontonu czy jest dobry z czego jest podłoga. Niestety mogę kupić ale osoba która chce to sprzedać jest nie w temacie a dzieli nas 500 km więc wizja lokalna odpada.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ponton może i dobry, ale to maleństwo jednoosobowe. Na małe jeziorka, albo w lecie no problem (kąpiel odświeża ;> ). Jesienią, na dużej rzece, jeziorze na którym szybko podnosi się wysoka fala bym się obawiał. No i nie wiem czy na takim pontonie uzyskasz rozsądną stabilność stojąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radosla Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Mhm mam dużą łódź stabilną to maleństwo jest przeznaczone na zbiornik 34h takie 2-3h po pracy celem maksymalnego wykorzystania jesieni. Z łódką to problem przyczepka nie mam wygodnego slipu do wodowania a toto wszędzie zwoduje sam bez pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ostanio troche siedzę w temacie więc stwierdze ze ponton jest bardzo dobry ale do pływania solo . Ja nabyłem trochę gorszy :http://allegro.pl/ponton-buccaneer-iv-200-i1788646187.htmlale jak wiadomo cena czyni cuda, szkoda bylo odpuscić taką okazję .Ten Twój jest bardzej solidny , ma większą srednicę i pewnie trochę droższy .Jak potrzebujesz czegoś co wrzucisz do bagażnika i rozłożysz w ciagu 5 min to jest właśnie to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radosla
Szanowni Forumowicze/ki
Zwracam się z prośbą o wyrażenie opinii na temat takiego pontonu czy jest dobry z czego jest podłoga. Niestety mogę kupić ale osoba która chce to sprzedać jest nie w temacie a dzieli nas 500 km więc wizja lokalna odpada.
Pozdrawiam
.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi