MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam.Ktos używał ?? Szukam wobków na klenio-jazie, głębiej schodzących. Zdjęcie tylko poglądowe . nie chodzi mi konkretnie o ten kolor.Będę wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Sam się zastanawiam nad ich skutecznością. Słyszałem dobre opinie o tych przynętach. Chyba trzeba się przekonać o tym samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Woblery Wiślak są bardzo dobre tylko trzeba się przekonać, najlepiej przez dwa trzy wypady nad wodę brać tylko je i nie mieć innych ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 PePe.Cos większego na nie złapałeś (klenie, jazie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Używam trochę innego modelu, przeznaczonego na sandacze ale ładne klenie na niego biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Mam takie dwa, ale nie miały jeszcze swojej szansy, a jeśli już to tylko przez moment.Fajnie, jakby były tonące, a co za tym idzie cięższe.Trochę kojarzą mi się z małymi inviderami, powinny działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Kolega złowił na Wiślaka na brdzie w Bydgoszczy szczupaka 5kg wobler wiślak imitacja okonia dokładnie nie wiem jaki model, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi