cru5h Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam Szukam kija na szczupaka, połów klasycznie z brzegu jezioro i sporadycznie rzeka Przemsza, Wisła, Warta i Odra. Gumki, blaszki, woblery, ogólnie przynęty do 40g. Co teraz warto kupić? Mój budżet do około 500zł za kij. Kołowrotek już mam, to Spro Red Arc 10400, nawinę na niego PowerPro 15-18lb.Zastanawiam się na jakiś Fenwick'iem (np. HMG GS70H-F-2) albo nad jakimś patykiem z serii Dragon Guide Select, bo teraz są z 50% ceny... Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jeśli budżet na kij wynosi 500 zł, to daj ogłoszenie w dziale "kupię", określ w ogłoszeniu swoje oczekiwania i następnego dnia będziesz przebierał w ofertach lepszych wędek niż Dragon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zapomniałem napisać że szukam kija ze sklepu, nowego Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi