Robert Crocker Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Panowie. Jakiś namiar na sklep w Warszawie z silnikami elektrycznymi z ogarniętymi sprzedawcami. Miejsce godne polecenia w przypadku problemów, reklamacji, doradztwa itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Minnkotę znajdziesz w każdym większym wędkarskim. Centrum Wędkarstwa na ul. Wybrzeże Gdyńskie jest takim najbardziej znanym sklepem wędkarskim w Warszawie. Ja akurat niespecjalnie tam lubię chodzić bo sprzedawcy trochę bucowaci. Jak z gwarancją to nie wiem ale to raczej dystrybutor realizuje roszczenie (Normark) do sklepu tylko oddajesz. Znalazłem taki sklep co ma Haswingi w ofercie ale nigdy tam nie byłem choć mieszkam dość blisko. http://wodomania.pl/osapian-c-2_6_10.html EDIT: Wesoła to prawobrzeżna Warszawa, na wylocie w stronę powiedzmy Siedlec. Edytowane 31 Maja 2017 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dim3n Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Pleciona.pl ? myślę że chłopaki by ci pomogli ul. Wał Miedzeszyński 377 Tel. 22 810 29 90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Jeśli Wawa i okolice to polecam Ci www.wodomania.pl z Wesołej - gość jest naprawdę w temacie, nie ma ciśnienia na wciskanie tego co leży na półce. Większość silników i echosond ma opływane więc rozmowa jest rzeczowa. Kupowałem u niego Haswinga 2KM na takiej zasadzie, że na weekend wypożyczyłem w celu przetestowania - gdyby mi nie odpowiadał właściciel sklepu obiecał przyjąć sprzęt bez żadnych wstrętów. Ceny internetowe - zresztą dystrybutorzy narzucają ceny więc pole manewru jest praktycznie żadne.Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Moj haswing 55lb przyjechal zwodomanii, ale tylko na tym moj kontakt ze sklepem sie zakonczyl. Moge polecic tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Robert Crocker
Panowie. Jakiś namiar na sklep w Warszawie z silnikami elektrycznymi z ogarniętymi sprzedawcami. Miejsce godne polecenia w przypadku problemów, reklamacji, doradztwa itd ...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi