Łukasz91 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Mam problem z tym młynkiem od czasu do czasu nawija mi ?źyłkę i cienką plecionkę na pokrętło do hamulca i przy ?źucie wylatuje papuga i co wyjazd musze kupywać nową ?źyłkę ;/ jak mo?źna temu zapobiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz91 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 apioo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Przy red arcu 10400 pomogło mi doło?źenie jednej cienkiej podkładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz91 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mam zało?źone 2 i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 apioo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zaryzykuj i doł?ł?ź 3cią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Godzio Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam.Zwracaj uwagę aby w czasie zwijania ?źyłka była cały czas napięta. Szczeg?łlnie w czasie piłowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 W serwisie potrafią to naprawić, koszt chyba jest niewielki, młynki na gwarancji mają to w gratisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 W serwisie potrafią to naprawić, koszt chyba jest niewielki, młynki na gwarancji mają to w gratisie. Pewnie wyciągają ze dwie podkładki-tarcze z hamulca tak aby pokrętło głębiej wchodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 tak wystarczy wyjąc lub wymienić na cieńsza wkładkę filcowa lub grafitowa z hamulca robiłem tak w stradicku FH5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Łukasz91
Mam problem z tym młynkiem od czasu do czasu nawija mi ?źyłkę i cienką plecionkę na pokrętło do hamulca i przy ?źucie wylatuje papuga i co wyjazd musze kupywać nową ?źyłkę ;/ jak mo?źna temu zapobiec?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi