Baars Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam! Panowie w związku z tym , że padł mi ostatnio telefon Nokia C5, rozglądam się za czymś nowym w w/w kwocie.Telefon bez zbędnych bajerów i świecidełek Myślałem o takim: Samsung B2710 SOLID, czy ktoś z Forumowiczów może coś takiego posiada? Proszę o opinie i ewentualne propozycje innych dobrych telefonów. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 hejMam ten telefon od stycznia, wcześniej miałem 2100W zasadzie - jak dla mnie, brak mu wad. Dzwoni, ma dobry zasięg, bateria trzyma ponad tydzień, ma latarkę, która jest na maxa przydatna w każdej sytucji, przynajmniej ja jej co chwilę gdzieś używam.Dobre w miarę radio i mp3 gra też znośnie. Co najważniejsze, nie myślisz czy się zamoczy, wpadnie do wody, jak się zabrudzi to myjesz pod kranem wodą z mydłem. 2100 nie przeżył w ramach zabawy podrzucania o sufit-podłoga w kamienicy z kamiennymi ścianami. Miała być demonstracja, ze wszystko przeżyje... tego nie. Pogłos się włączył, odkręciła się chyba srubka od mikrofonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Polecam Nokię 3720c, mam takową, jest troszkę wodoszczelna i też posiada latarkę która daje silne światło rozproszone, jest bardzo praktyczna i przydatna w wielu sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Dzięki za odpowiedzi... Spróbuję tym razem z Samsungiem - w praniu się okaże co i jak, mam nadzieję, że będzie o klasę lepszy od tej nieszczęsnej Nokii C5, która wytrzymała jedynie 10 miesięcy normalnego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A ja już nie wyobrażam już sobie telefonu bez wygodnego dostępu do Internetu.Aktualnie używam trzech słuchawek Desire (abonament), Nokia 6700 (karta - o wiele taniej wychodzą połączenia do Polski) i Samsung B2100 jako latarka na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Mam Solida 2710 od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolony.Robi fajne zdjęcia podwodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A ja już nie wyobrażam już sobie telefonu bez wygodnego dostępu do Internetu.Aktualnie używam trzech słuchawek Desire (abonament), Nokia 6700 (karta - o wiele taniej wychodzą połączenia do Polski) i Samsung B2100 jako latarka na ryby O dawna wiedziałem, ze masz do nich słabość, ale na ryby z 5 komórkami bym nie dał rady pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A ja już nie wyobrażam już sobie telefonu bez wygodnego dostępu do Internetu.Aktualnie używam trzech słuchawek Desire (abonament), Nokia 6700 (karta - o wiele taniej wychodzą połączenia do Polski) i Samsung B2100 jako latarka na ryby O dawna wiedziałem, ze masz do nich słabość, ale na ryby z 5 komórkami bym nie dał rady pójść Ale mam tylko raptem trzy muchówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Taka mała ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Taka mała ciekawostka Tomaszek używa telefonu tej firmy. W sumie to już druga jego słuchawka Sonim. Pierwszy się zamoczył i odmówił posłuszeństwa , ale po odesłaniu go do firmy dostał drugiego gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam tez mam samsunga solida 2710 pracuje dosyc czesto po 16godz dziennie,na budowie,bo u nas (tarnobrzeg sandomierz) jest co robic do tej pory po powodzi,a warunki sa skrajne od piwnicy po sam komin,i tel jest niesamowity,swoje wazy to fakt ale i bateria tez spora,latarka mocna,wilgoc kurz,wstrzasy upadki,dalej jak nowy,ostatnio jak sie schylaem na wiadrem to mi kurde wypadł z kieszeni ogrodniczek na klacie do wiadra,wyciagnołem wytarłem,nawet go nie rozkreciłem,i NIC!!warty swojej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Właśnie dzisiaj odebrałem Solida. Po krótkich testach jedno stwierdzenie. Do moich potrzeb jest OK PS.Na razie jeden negatyw- kamerka do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 To i ja pewnie za chwilkę dołączę do grona Solidowców Własnie złożyłem zamówienie na taki i będę miał go służbowego, a jak mi się spodoba to prywatnie też zawita w mojej kieszeni .Najbardziej przekonał mnie Mekamil stwierdzenie, że robi zdjęcia podwodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak dla mnie najlepszy telefon dla wędkarza, latarka w porządku, dobrze słychać, bateria na ponad tydzień i co najważniejsze zasięg zdecydowanie lepszy niż to co miałem do tej pory. Nawet na Łupawie wszędzie mnie żona dopadała, a w zeszłym roku miałem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nawet na Łupawie wszędzie mnie żona dopadała, a w zeszłym roku miałem spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 To prawda, zasięg jest świetny. Sam się zdziwiłem, że w dziurze, w której Nokia E52 miała tylko alarmowe, a SE Elm przerywał, Solid miał 3 kreski i bez problemów rozmawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi