Skocz do zawartości

Telefon do 5-6 stówek max

Baars

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Panowie w związku z tym , że padł mi ostatnio telefon Nokia C5, rozglądam się za czymś nowym w w/w kwocie.

Telefon bez zbędnych bajerów i świecidełek

Myślałem o takim: Samsung B2710 SOLID, czy ktoś z Forumowiczów może coś takiego posiada?

Proszę o opinie i ewentualne propozycje innych dobrych telefonów.

Pozdrawiam Wojtek

hej

Mam ten telefon od stycznia, wcześniej miałem 2100

W zasadzie - jak dla mnie, brak mu wad. Dzwoni, ma dobry zasięg, bateria trzyma ponad tydzień, ma latarkę, która jest na maxa przydatna w każdej sytucji, przynajmniej ja jej co chwilę gdzieś używam.

Dobre w miarę radio i mp3 gra też znośnie. Co najważniejsze, nie myślisz czy się zamoczy, wpadnie do wody, jak się zabrudzi to myjesz pod kranem wodą z mydłem. 2100 nie przeżył w ramach zabawy podrzucania o sufit-podłoga w kamienicy z kamiennymi ścianami. Miała być demonstracja, ze wszystko przeżyje... tego nie. Pogłos się włączył, odkręciła się chyba srubka od mikrofonu...

A ja już nie wyobrażam już sobie telefonu bez wygodnego dostępu do Internetu.

Aktualnie używam trzech słuchawek Desire (abonament), Nokia 6700 (karta - o wiele taniej wychodzą połączenia do Polski) i Samsung B2100 jako latarka na ryby :D

O dawna wiedziałem, ze masz do nich słabość, ale na ryby z 5 komórkami bym nie dał rady pójść

A ja już nie wyobrażam już sobie telefonu bez wygodnego dostępu do Internetu.

Aktualnie używam trzech słuchawek Desire (abonament), Nokia 6700 (karta - o wiele taniej wychodzą połączenia do Polski) i Samsung B2100 jako latarka na ryby :D

O dawna wiedziałem, ze masz do nich słabość, ale na ryby z 5 komórkami bym nie dał rady pójść

Ale mam tylko raptem trzy muchówki :mellow: :mellow: :mellow:

Witam tez mam samsunga solida 2710 pracuje dosyc czesto po 16godz dziennie,na budowie,bo u nas (tarnobrzeg sandomierz) jest co robic do tej pory po powodzi,a warunki sa skrajne od piwnicy po sam komin,i tel jest niesamowity,swoje wazy to fakt ale i bateria tez spora,latarka mocna,wilgoc kurz,wstrzasy upadki,dalej jak nowy,ostatnio jak sie schylaem na wiadrem to mi kurde wypadł z kieszeni ogrodniczek na klacie do wiadra,wyciagnołem wytarłem,nawet go nie rozkreciłem,i NIC!!warty swojej kasy

To i ja pewnie za chwilkę dołączę do grona Solidowców :D Własnie złożyłem zamówienie na taki i będę miał go służbowego, a jak mi się spodoba to prywatnie też zawita w mojej kieszeni :D.

Najbardziej przekonał mnie Mekamil stwierdzenie, że robi zdjęcia podwodne :D

Jak dla mnie najlepszy telefon dla wędkarza, latarka w porządku, dobrze słychać, bateria na ponad tydzień i co najważniejsze zasięg zdecydowanie lepszy niż to co miałem do tej pory. Nawet na Łupawie wszędzie mnie żona dopadała, a w zeszłym roku miałem spokój.