Kacperfishing Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Witam, Moja tatula przy rzucaniu skrzeczy jak stara ropucha i wydaje z siebie dziwne dźwięki, czym może być to spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 prawdo podobnie łożyska szpuli do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Sprawdz czy docisk szpuli nie jest za delikatny. Raz nie zauważyłem, że szpula latała na boki i przy wyrzucie miałem podobnie. Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperfishing Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dodam również że praca przy zwijaniu linki nie jest już tak płynna jak na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jak rower albo auto rzęzi co się robi? Przegląd. Znajdź instrukcje w necie, rozbierz sprzęt, wyczyść, nasmaruj, złóż :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Albo wyślij do "Andana"spoko gość ogarnie temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Sprzedaj i kup ten właściwy;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperfishing Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Sprzedaj i kup ten właściwy;) Hahah świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Posmaruj łożyska oliwka z zestawu może mu przejdzie o ile już nie są dojechane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Tatula nie ma oliwki w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 to przejedz rzepakowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Użyj oleju silikonowego.https://www.elektronik.micros.pl/bin/images/2e9c0d8e1__5901ed250e422.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 taki sam olej kupisz pewnie do maszyn precyzyjnych musi być rzadki ... Rzepakowy ci pozakleja wszystko z czasem gęstnieje jakoś. Rzepakowym kiedyś blachy na zimę smarowałem żeby nie rdzewiały i był ekologiczny. z tego co pamiętam robił się nalot gęsty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Żeby nie zakładać nowego wątku podepnę się. Mam problem z hamulcem w Tatuli 200HSl przy skręconym na maksa plecionkę wysnuwa wobler 11cm kilkakrotnie trzeba rozkręcić i zakręcić by zwiększyć siłę hamulca. Nie chcę wysyłać na gwarancji w sezonie, może uda się to jakoś usprawnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Kolego napisz na prv do Andana ogarnie temat. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Czy jesteś pewien, że to hamulec nie trzyma szpulki? A może sama plecionka ślizga się na szpulce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Czy jesteś pewien, że to hamulec nie trzyma szpulki? A może sama plecionka ślizga się na szpulce? Ja się spotkałem z takim przypadkiem na stradicu który miał gładką szpulkę. zawiązałem pętelkę dookoła nawinąłem świeżą linkę a tu zdziwienie wszystko jeździło na szpuli dookoła. Chwilę mi zajęło zanim się zorientowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Zaraz zrobię kropkę na rancie i wszystko będzie jasne dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi