xionc83 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1572840842727517&id=100000048481368 Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nie przesadzaj. Wystarczy obcięcie rąk powyżej łokci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Kierwa , to jeden z koszmarów , który może się przyśnić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Najgorsze ,że zawsze znajdzie się jakiś dziad co to kupi po taniości bo,panie sprzedaje bo na chleb dla dzieci nie mam :-((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Popieram. Za trzymanie sprzętu wędkarskiego w piwnicy powinna być kara smierci;-) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ja swój trzymam w szafie w domu Kłótni z żoną o to było co nie miara ale śpie spokojnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 3 Czerwca 2017 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Popieram. Za trzymanie sprzętu wędkarskiego w piwnicy powinna być kara smierci;-)racja Ja swój trzymam w szafie w domu Kłótni z żoną o to było co nie miara ale śpie spokojnie można żone do piwnicy Edytowane 3 Czerwca 2017 przez martek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 racja można żone do piwnicy Masz żonę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Masz żonę? Jak ma niech jej to pokaże sam wyląduje tam gdzie ją wysyła 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Masz żonę? mam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Jak ma niech jej to pokaże sam wyląduje tam gdzie ją wysyła mam hehe jutro pokaże bo śpi teraz Edytowane 3 Czerwca 2017 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) ... to ją szanuj i nie kozakuj ... bo skończysz w piwnicy. Bo nie jest sztuką mieć żonę ale sztuką jest trwać z żoną (a najzabawniejsze jest to, że wątek jest o karze śmierci!? ) Edytowane 3 Czerwca 2017 przez BOB1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Robert to Ci powiem tak już bez większych żartów.......żon można mieć kilka.......i w skrócie w.....ć to( to moje doświadczenie---pewnie Ty lepiej trafiłeś )najwazniejsze i ponad wszystko są DZIECI. Ale to też i nie gadka na jerka---a i racja wątek nie na temat Edytowane 3 Czerwca 2017 przez martek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Tak bez śmichów. Na pewno trafiłem bo mam tę jedną od 35-ciu lat (ktoś powie, że to grzech ) ale dla mnie to największe szczęście. Choć jak mówią, gdybym ją zabił 25 lat temu to teraz był bym wolnym człowiekiem od lat dziesięciu! Edytowane 3 Czerwca 2017 przez BOB1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Tak bez śmichów. Na pewno trafiłem bo mam tę jedną od 35-ciu lat (ktoś powie, że to grzech ) ale dla mnie to największe szczęście. Choć jak mówią, gdybym ją zabił 25 lat temu to teraz był bym wolnym człowiekiem od lat dziesięciu! E Robert 35 lat to za dużo a mogłeś byś wolny od 10 lat Edytowane 3 Czerwca 2017 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zdziwił byś się ... ale to nie temat na j.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Zdziwił byś się ... ale to nie temat na j.pl Robert uciekam do innego tematu ,bo jak wejdziemy w temat to na ostrzeżeniu od modów może sie nie skończyć Edytowane 3 Czerwca 2017 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Nie przesadzaj. Wystarczy obcięcie rąk powyżej łokci I tak bywało i jest do dzisiaj w pewnych kręgach. Ja zacząłbym od palców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Nie przesadzaj. Wystarczy obcięcie rąk powyżej łokci Nic straconego jak się sprawa nie przedawni to jest szansa (z tym że nie wiem czy powyżej czy poniżej łokci). http://niezalezna.pl/95014-dyskusja-o-szariacie-w-radzie-europy-szalenstwo-polski-posel-byl-zszokowany http://telewizjarepublika.pl/prawo-szariatu-w-europie-shaded-to-prawo-przestepcze-godzi-we-wszystkie-wartosci-europejskie-ktore-respektujemy,45534.html Edytowane 4 Czerwca 2017 przez szkutnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi