pursuit Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam Parę dobrych lat temu dość czesto uczęszczałem nad to jeziorko i w tym roku mam chęć sie wybrać.Szukam info gdzie można opłacić zezwolenie i oczywiście jak wygląda sytuacja z rybami.Pzdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Tutaj masz najpewniejszy punkt do opłaty:Gospodarstwo Rybackie Włocławek Spółka z o.o. z/s w Szpetalu Górnym ul. Lipowa 1 tel. 054 237 10 74.Wędkowanie tylko z brzegu . Wg. opinii mojego kolegi ( ma domek nad jeziorem) z rybami- a zwłaszcza drapieżnikiem ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Kiedyś można było łowić z łódki więc raczej trzeba odpuścić bo z tego co pamiętam to linia brzegowa mocno zarośnięta byłaDzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi