Łukasz91 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Szczupaki obcinają mi ogony w gumach i co zrobić ?źeby temu zapobiec?? I czy ktoś pr?łbował dokleić drugie kopyto do gumy i czy to poprawia skuteczność ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ...a m?łgłbyś zaprezentować na fotce to kopyto doklejone do gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Fotki nie mam ale od starej gumy ucina się ogonek tak z 2 cm podgrzewa zapalniczką a?ź się zacznie topić i przykleja się do ogona gumy na kt?łrą chcemy łowić i wychodzi guma z dwoma ogonkami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 mozesz sprobowac lowic tylko szczerbate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A jakieś do zbrojki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 a myslisz, ze z dozbrojka nie utnie? watek o dozbrojaniu gum tez jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Fotki nie mam ale od starej gumy ucina się ogonek tak z 2 cm podgrzewa zapalniczką a?ź się zacznie topić i przykleja się do ogona gumy na kt?łrą chcemy łowić i wychodzi guma z dwoma ogonkami ;D Twistery z podw?łjnym ogonkiem są og?łlnodostępne... rippery słabiej, jednak jak dobrze poszukasz to znajdziesz, np. coś takiego: ... a prostą dozbrojkę mo?źesz kupić od dragona: http://www.firmadragon.pl/index.php/oferta/przypony-i-agrafk i/przypony-spinn-dragon/dozbrojki... lub zrobić samemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A na jakie gumy łowisz? Rozmiar, marka? Pytam się z ciekawości, gdyz o ile okoniowe podrostki ciachają mi ogonki często, o tyle szczupacze obcinki mnie zdarzają się sporadycznie, czyli nawet sobie tym głowy nie zawracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 8 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Gumy Relaxa 7,5 cm wcześniej tak nie miałem ale ostatnio zaczeło mnie to ju?ź wkurzać , @maxtip o takie coś mi chodziło tylko takich gum nie trzeba kupywać łatwo to zrobić samemu pr?łbował ktoś ?? lepsze są afekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi