Skocz do zawartości

Znowu przynudzam.

kryst

Rekomendowane odpowiedzi

w sobote mialem okazje pokrecic ta zabawka dzięki uprzejmości kol. aero. W sumie jak za takie pieniądze to na prawde nie jest zla propozycja. fakt made in malesia troche plastik fantastik ale ogolnie rzec zujmujac czego wymagac za te kilkadziesiat dolkow :D

choc z drugiej strony... sa multiki w podobnej cenie ktore sprawiaja duuuuzo lepsze wrazenie :D i takim też miałem okazje troche pociepac...

to że MALAYSIA to zle?nie raz miałem okazję poprawiać fabrykę japońską a malaysyjskie konstrukcje nie są takie złe.

Krzyś - dla mnie to rybka - pod warunkiem ze wszystko gra i spiewa jak talala :mellow: w tej cenie zupelnie mi to bez roznicy. ma dzialac ot i tyle... ale znam takich ktorzy maszynek MADE IN (NIE)japan nie tykaja ;)

Młynek wydaje się fajny, ale nie łowiłem nim. Zawsze decyduje i tak trwałość po czasie, a nie pierwsze wrażenie. Plastik z zewnątrz? To akurat może nie mieć żadnego wpływu na trwałość konstrukcji.

Całkiem wygodne są te gripy choć nie wyglądają.

Mam tę maszynkę od ponad miesiąca. Powierzchowność za sprawą srebrnego lakieru odstręcza gdyż przypomina lichą zabawkę. Natomiast patrząc od strony użytkowej, multik jest nawet niezły. Przekładnia pracuje bezgłośnie i całkiem mięciutko, hamulec jest bardzo gładki i wyjątkowo płynnie oddaje linkę, a zakres regulacji jest naprawdę spory. Podczas rzutów jest cichy i łatwy do opanowania. Zazwyczaj mam włączone dwa bloczki, gdyż przy jednym wymaga zwiększonej uwagi. Korbka wbrew niektórym opiniom jest bardzo wygodna. Nie zaobserwowałem także problemów z odkształcaniem się ramy i obudowy co miało by się odbijać na pracy przekładni.

Myślę, że za tę cenę jego zakup wart jest rozpatrzenia. Jak się będzie sprawował po latach? Kto wie? Zresztą w dzisiejszych czasach maszynki zmienia się częściej niż rękawiczki...