kryst Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 http://www.tackletour.com/reviewshimanocaenan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 w sobote mialem okazje pokrecic ta zabawka dzięki uprzejmości kol. aero. W sumie jak za takie pieniądze to na prawde nie jest zla propozycja. fakt made in malesia troche plastik fantastik ale ogolnie rzec zujmujac czego wymagac za te kilkadziesiat dolkow choc z drugiej strony... sa multiki w podobnej cenie ktore sprawiaja duuuuzo lepsze wrazenie i takim też miałem okazje troche pociepac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 to że MALAYSIA to zle?nie raz miałem okazję poprawiać fabrykę japońską a malaysyjskie konstrukcje nie są takie złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Patrzyłem na ten multik dawno dość....pod kątem przeniesienia korby i gwiazdy do curado 101D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 to że MALAYSIA to zle?nie raz miałem okazję poprawiać fabrykę japońską a malaysyjskie konstrukcje nie są takie złe. Krzyś - dla mnie to rybka - pod warunkiem ze wszystko gra i spiewa jak talala w tej cenie zupelnie mi to bez roznicy. ma dzialac ot i tyle... ale znam takich ktorzy maszynek MADE IN (NIE)japan nie tykaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Patrzyłem na ten multik dawno dość....pod kątem przeniesienia korby i gwiazdy do curado 101D tofuś daj spokoj - korba bajeczka ale gwiazda ... plastik fantastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A to już mi minęło,myślał że gwiazda tyż metalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A to już mi minęło,myślał że gwiazda tyż metalowa niestety - citica - tez fajna.... czarna stylowa jak byc powinna i co z tego tysz plustik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 czyli tradycyjnie,coś co kosztuje poniżej 150-170$ nie warte uwagi nawet na części zamiennne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 a może wiecie jak się nazywa odpowiednik Citicki na rynek japan,jest w ogóle coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 plastik to czasami dobrze bo lżejszy.chyba ze ktoś ma dłonie jak kowadła i wszystko łamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Młynek wydaje się fajny, ale nie łowiłem nim. Zawsze decyduje i tak trwałość po czasie, a nie pierwsze wrażenie. Plastik z zewnątrz? To akurat może nie mieć żadnego wpływu na trwałość konstrukcji.Całkiem wygodne są te gripy choć nie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mam tę maszynkę od ponad miesiąca. Powierzchowność za sprawą srebrnego lakieru odstręcza gdyż przypomina lichą zabawkę. Natomiast patrząc od strony użytkowej, multik jest nawet niezły. Przekładnia pracuje bezgłośnie i całkiem mięciutko, hamulec jest bardzo gładki i wyjątkowo płynnie oddaje linkę, a zakres regulacji jest naprawdę spory. Podczas rzutów jest cichy i łatwy do opanowania. Zazwyczaj mam włączone dwa bloczki, gdyż przy jednym wymaga zwiększonej uwagi. Korbka wbrew niektórym opiniom jest bardzo wygodna. Nie zaobserwowałem także problemów z odkształcaniem się ramy i obudowy co miało by się odbijać na pracy przekładni.Myślę, że za tę cenę jego zakup wart jest rozpatrzenia. Jak się będzie sprawował po latach? Kto wie? Zresztą w dzisiejszych czasach maszynki zmienia się częściej niż rękawiczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 A to widzieli? http://www.purefishing.jp/products_2011/abugarcia/revo_ltx.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 pewnie ze widziaeli - jeden nawet jest juz w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 pewnie ze widziaeli - jeden nawet jest juz w polsce I co zdjeć na forum ani opisu nie ma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 pewnie ze widziaeli - jeden nawet jest juz w polsce I co zdjeć na forum ani opisu nie ma ???? jest taki jeden co to sie ukrywa... chyba musze wyslac jakis maly oddzial na poludnie polski by zrobic male porządeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Daj cynka to razem wyślemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi