BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 0,4 ? miałem, sprzedałem ... bo właściwie nie ma grubości. 0,6 to wystarczające minimum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ostatnio mam na aldku sufix nanobraid, opisana 7lb i muszę przyznać,że to całkiem przyzwoita linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, Panowie wiecie gdzie mogę nabyć żyłkę Varivas Super Trout Bait Finess Nylon 5,0lb 120m? Zamówiłem jakieś dwa tygodnie temu na team-rapa.pl ale brak reakcji. To bardzo dobra żyłka do UL casta doskonała pod multik moim zdaniem. http://team-rapa.pl/uploads/shop/products/96/Super%20Trout%20Bait%20Finess%20NYLON.jpg Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez BUBUATQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi