Guzu Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Polegli chłopaki, cała komanda, żal ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Straszne… Sport urazowy, ale żeby tak od razu… wszyscy… dawno o czymś takim nie słyszałem. To byli młodzi i bardzo młodzi ludzie, wyrazy współczucia dla rodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Pavel Demitra wielki Słowak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nie dalej jak 4 m-ce temu słuchałem wywiadu z Demitrą w czasie MŚ w Koszycach... Na żywo niestety nie oglądałem, Słowacja grała w grupie w Bratysławie. A Rachunek? Mistrz Świata 2010... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wielka szkoda, tylu młodych zdolnych chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Przyczyną zeszłotygodniowej katastrofy Jaka-42 koło Jarosławia, w której 44 osoby zginęły, a jedna została ciężko ranna, był najprawdopodobniej banalny błąd pilotów - informuje w środę dziennik Moskowskij Komsomolec. Zapomnieli wyłączyć hamulec postojowy. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi