Marcinos25_ac Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam wszystkich to mój pierwszy post mam pytanko co sądzicie o tym multiku? chcę zacząć zabawę z castingiem ,ale też nie chcę zbyt dużo na początek wydać jak również nie chcę kupić w tych samych pieniążkach nowego ale pewnie plastikowego z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A za ile możesz go kupić? Bo młynek warty rozważenia na początek, ale tylko w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jak ideał to ok. Generalnie to na ebayu do 100zł z wysyłką idzie wyrwać. A młynek jest fajny. Nie ma oporowego, ale konstrukcja trwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 dzis pisałem do kolegi w sprawie kija ale zapomniałem ze może oprócz kijka jeszcze jakiś multik znajdzie przy okazji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nowego, nie plastikowego Quantuma wystawiam w dziale sprzedaż.Tylko, że poniżej 10 g to już chyba pójdzie z trudnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Twój Accurist ma tak samo tylko ramę metalową jak i Bantam. Nie wiem, czemu piszesz 'full metal'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Fakt, gdzieś mi się to obiło o uszy i tak napisałem Rama jest metalowa, lewa pokrywa przy korbce jest metalowa a osłona wodzika i prawa pokrywka z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi