jerzy Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 więc niewiem chyba dc czasami ma szczeze dosc! Naprawde! Pisze czlowiek na forum, tlumaczy, odpowiada 1000 razy na to samo pytanie a tu nic! dwa dni dyskusja co lepsze AR czy DC do lzejszego castingu!! DWA DNI!! A na koniec i tak ..... Mikosz kup DC i baw sie lekkim castingiem Naprawde ! casting to swietna zabawa! Ale jak za kilka dni otworzysz nowy watek DC niebardzo w lekkim castingu ---> Co polecacie? To osobiscie ci ten watek wywale z forum !!!!!!! pozd JW <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jerzy_____________________ Nie potrzebuje pomocy od ciebie! Nie rób problemu gdzie inni go nie widzą! Bądź milszy w priv message... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Mikosz wybacz ale odnosze wrazenie ze napaliles sie na antka DC (nie wiem czemu ale to nie moja broszka) i tak dlugo bedziesz pytal az w koncu ktos ci napisze ze to jest zajebisty wybor i ze lepszego nie ma. przeczytaj wuaznie jeszcze raz caly watek. nastepnie zrob sobie kawe, i powoli ja pijac przeczytaj jeszcze raz... rozwiazanie samo powinno przyjsc... tzn taka mam nadzieje. poza tm tak czy siak to twoja kasa wiec i tak decyzja nalezy do ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 true, true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 może inaczej: nie czekam no to żeby koś mi napisał, że wybór Antka DC to zajebisty ale zdanie i opinie innych. Poza tym Antaresa AR juz ktos kupił tym samym mnie ubiegł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jeśli kupowałbym pierwszy multik, który miałby być w miarę uniwersalny kupiłbym coś z analogowym hamulcem. DC to komfort powyżej pewnej 7-10g gramatury. Poniżej można ale bez względu czy to conqest dc, antares dc, metanium dc (miałem wszystkie) nie jest to optymalny wybór do lekkiego castingu. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Często się pisze, że w multiku tym zawodzi elektronika podczas mrozu - jak to się objawia? Czy przy temperaturze już -1 stopnia będzie zawodziło czy przy konkretniejszym mrozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi