samwieszkto Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Konkurs dotyczy zagospodarowania przestrzeni publicznej nad Wartą w Poznaniu.Każdemu z nas może się zdarzyć tam wędkować , dlatego - jeśli jest taka możliwość - powinniśmy wyrazić swoją opinię głosując na najlepszy projekt. Tak się składa że współautorem najlepszego projektu jest mój syn ( Jan Wichrowski ) któremu każdy wygrany konkurs pozwoli jeszcze lepiej zredagować CW. Dlatego uprzejmie zapraszam do głosowania.Linkuję przedmiotowy projekt : http://konkurskolo.pl/project,show,93,24,DOKI.html PS.Najwygodniej zalogować się przez FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 O zagospodarowaniu przestrzeni publicznej nad Wartą w Poznaniu powinni wyrażać swe głosy Poznaniacy. A nie powinny wypowiadać się osoby, którym raz w życiu albo nawet pięć razy zdarzy się tam wędkować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Uspokój się Olo.To jest konkurs koncepcyjny - zorganizowany przez producenta ceramiki łazienkowej dla studentów.Dzieciaki mogą wygrać parę złotych na wakacje.Weź lepiej oddaj głos na, mojego chłopaka, zamiast naprawiać świat za pośrednictwem forum wędkarskiego. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez samwieszkto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem spokojny. Glosu nie oddam bo nigdy w Poznaniu nad Wartą nie byłem, nie widziałem innych projektów i nie wiem czy jest najlepszy. Ale jeśli jest, to Twój chłopak na pewno wygra i bez mojego glosu. Świata też nie naprawiam, po prostu staram się nie robić niczego owczym pedem i jak mogę to przestrzegam przed takimi kompulsywnymi działaniami. Pozdrawiam i życzę powodzenia Edytowane 8 Czerwca 2017 przez OloPe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ciekawy projekt, bardzo aktualny w ośrodkach, które maja przestrzeń do sezonowego zagospodarowania, ma mój głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi