mateusz_motylewski Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witajcie,Szukam opinii na temat tej wędki. Nastawiam się głównie na wody stojące, pod średni spining. Jakie są wasze opinie? Ktoś miał styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Cześć. W dziale "kupię" piszesz o chęci nabycia kołowrotka do tej wędki. To masz ją w końcu czy nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_motylewski Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mam. Kupiłem w bardzo dobrej cenie, żal było nie wziąć i nie.wiem czy nie było to pochopne posunięcie.. Zastanawiają mnie opinie, ponieważ w internetach są raptem dwa filmy i test na jednej ze stronie. Opinii na jej temat jest bardzo mało.Stąd pytanie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Sakana to lexus od Yorka. Ciekawe kijki. Cięte, szybkie ale nie kołkowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_motylewski Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 To nie York Lexus. Za szybko pisałem i skrótowo York stworzył swoją markę, która się zwie Sakana Tak jak Toyota stworzyła Lexusa. Miewam je na sklepie. Przyjemne kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_motylewski Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Polecasz w cenie której są w sklepach? Czy lepiej wybrać w tej cenie coś znacznie innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie mam pojęcia co Ci podejdzie. Kije się podobają klientom i je wybierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_motylewski Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ok. Przetestuje i sam się przekonam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi