Loky Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam, Mam pytanie odnośnie Stradic FH, a mianowicie chciałbym wymienić w nim korbkę na podwójną czy będzie pasowała np. od stradic FC czy może od jakiegoś innego modelu ?Wielkość kołowrotka to 2500. Dzięki za wszelkie odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loky Opublikowano 8 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ale będzie lepiej wyważony czy to mit ? Wystarczy samą korbkę zamienić czy dodatkowo jakieś wnętrzności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ale będzie lepiej wyważony czy to mit ? Wystarczy samą korbkę zamienić czy dodatkowo jakieś wnętrzności ?1. Ino korbka nie będzie się obracała pod własnym ciężarem i tyle... Te wyważenia to takie trochę fakty i mity... <_< 2. Nic w środku wymieniać nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ale będzie lepiej wyważony czy to mit ? ?A Tobie Bozia Twoją rączkę wyważała cyfrowo? Bo jeśli nie to obawiam się, że to mit... Rączka kołowrotka sama w sobie będzie lepiej wyważona, ale twoja ręka to wszystko zepsuje. Chyba, że nie będziesz kręcił korbką ręką, tylko dorobisz np. napęd silnikowy korbki to wtedy odczujesz lepsze wyważenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loky Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dzięki za odpowiedzi Sprawdzę oba warianty i wybiorę wygodniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe17 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Do stradica 2500 fh pasuje podwójna korbka od super gt-ra 2500 i na pewno od exage'a 2500rb. W związku z tym podejrzewam, że od pozostałych 2500 też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 a gdzie taką korbke nabyć można? mnie tam podwójna pasuje akurat i chętnie bym w bajomasterze i twinku se podmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 tu http://www.ebay.com/sch/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_n kw=double%20handle%20shimano&_cqr=true&_fln=1&_n kwusc=duble%20handle%20shimano&_rusck=1&_trksid=p328 6.c0.m283 lub plat lub japantackle.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Podepnę się pod temat. Mam odwrotny problem, chcę wymienić w moim stradicu 2000 podwójną korbkę na zwykłą. Czy będą pasować korbki od innych wielkości (np. 2500). Nie znam generacji mojego kręcioła, ale ma ponad 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Odkopię temat Panowie, czy do Stradica 4000FA przypasuje mi korba od Exage RC 4000 / Super GTRC 4000?A może macie jakieś jeszcze inne pomysły ?Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Tak, podejdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Shimano seido też będzie pasować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro0612 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Panowie potrzebuję korbę do Stradica 4000FA lub zamiennik ma może ktoś do sprzedania?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi