Kuba Standera Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 http://www.arkive.org/osprey/pandion-haliaetus/video-00.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Piekne:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Super filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Rewelacyjny filmik a klimat przedni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Rewelacja,jak zgarnął tą flundre z dna to wymiękłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Pomyślałem, że może się to źle skończyć dla rybołowa. Zdarza się podobno, że jak ciachnie coś za dużego, to może się utopić... Ale filmik I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Pomyślałem, że może się to źle skończyć dla rybołowa. Zdarza się podobno, że jak ciachnie coś za dużego, to może się utopić... Ale filmik I klasa logistyk takie rzeczy tez maja miejsce w przyrobie... kolega kiedys na miedzyodrzu znalazl rybołowa ktory tak pięknie wbil szpony w 80+ szczupaka ze... sam się utopil (robołow nie kolega) a i szczupak zdechł bo nie byl w stanie oswobodzić się z balastu... przykry widok ale coz.... przyroda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Niwe mówiąć o tym, jak się taka flądra odwinie i użre rybołowa.. to dopiero masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Dawno temu widziałem w tv jak duży orzeł przyatakował suma takiego około 1,5 m. Ledwo się wykaraskał. Sama scena uwalniania trwał z 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi