epopado Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Wyjazd na Zatokę bardzo udany , 2 wypłynięcia ze Swarzewa i złapane ponad 40 "bocianów", a samych brań, holi i spadów nie da się policzyć....Niestety po południu (od 16) zaczęło wiać i huśtać. Na drugi dzień belonady nie było dobrych prognoz pogodowych. Super zabawa, te ryby mają tyle siły....W przyszłym roku obowiązkowo się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epopado Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Zapomniałem o fotce . To jedna z wielu...nie mierzyłem jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayfly Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 No ładnie połowione. Daleko od brzegu wypływaliście? Można coś połowić brodząc lub z pontoniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam. Ma może któryś z kolegów jakieś info odnośnie belony czy bierze na zatoce Puckiej? Chciałem się wybrać w weekend, ale nie wiem czy jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Mam pytanie do forumowiczów - jak długo w Zatoce Puckiej przebywa belona? Jest sens ruszać z pływadłem w połowie lipca? Właśnie wróciłem z Orłowa i łowienie tych ryb z pływadełka na muchę jest mega przyjemne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam koledzy, Czy wie ktoś może czy belona dalej grasuje nad polskim wybrzeżem. Wybieram się z Krakowa na północ polski i zastanawiam się czy nie zostać na weekend w gdynia Orłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam koledzy, Czy wie ktoś może czy belona dalej grasuje nad polskim wybrzeżem. Wybieram się z Krakowa na północ polski i zastanawiam się czy nie zostać na weekend w gdynia Orłowo?Temperatura wody spadła.Nie tylko na bociana możesz popróbować bo jeszcze srebro się może trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Myślisz że lepiej Orłowo czy Rozewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Panowie jestem na Rozewiu. Gdzie łowić? Od latarni w kierunku Władysławowa czy Jastrzębiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayfly Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Proszę bardzo o informację czy coś się dzieje. Dzwoniłem do sklepów wędkarskicj w Pucku i Władysławowie, poinformowali mnie, że już po belonie, wię odpuściłem, a może jednak warto się wybrać? Sami rozumiecie, żeby jechać w ciemno z Krakowa to za duze przedsięwzięcie. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Mayfly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Kolego właśnie jestem wczoraj na zero a woda zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 W Orłowie był koniec 2 tygodnie temu. Próbuj na Rozewiu, może tam coś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Daruj sobie. Już po bocianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 W Zatoce Puckiej ostatki Teraz pozostaje łowienie na "otwartym" morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Na Rozewiu jak już szukać tych resztek to w stronę Jastarnia na kamieniach czy w stronę wpadka na piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayfly Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ale ból. Przeczekałem. Myslalem, że niska temp. opóźni sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianbo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Na Rozewiu jak już szukać tych resztek to w stronę Jastarnia na kamieniach czy w stronę wpadka na piasku? Spróbuj od końca falochronu w stronę Władka nad pasami kamieni i w głębszych miejscach.Jednak za bardzo na belonę bym już nie liczył. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez cianbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Czyli wzdłuż kamieni pod falochronem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianbo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Idź na koniec falochronu od strony Władysławowa, jak się plaża zacznie i tam obławiaj dalej w stronę Władka.Łowisz na spining czy na muchę? Edytowane 10 Czerwca 2017 przez cianbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Spinning. Ok czyli na poczatku plaży na pisaku. Jutro popróbuję coś jeszcze. Spławy trotek widziałem na kamieniach w stornę Jastarnii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianbo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Chyba w stronę Jastrzębiej Kamienie przed falochronem to też bardzo dobre miejsce, w szczególności okolice tego wielkiego trójkątnego głazu - to miejsce kultowe Edytowane 10 Czerwca 2017 przez cianbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi