mifek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ok 15-20lb w zaleznosci od producenta... w przypadku power pro 15lb bedzie git http://www.powerpro.com/publish/content/global_fish/en/us/po wer_pro_v2/info/using_powerpro/specs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witaj @Capri.10lb PP na Premierku i też ganiałem za wiślanymi boleniami.Uważam że zdecydowanie wystarczy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dzięki za zainteresowanie, widzę rozbieżność między 10 a 15 lb,@Grzesiek34, często Ci się zdarza odstrzelić wobka boleniowego przy 10 lb? Czekam na dalsze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nie używam pp bo mam pecha co kupię to podróba ale z powodzeniem strena super braid 10lb[bardzo podobna] i wciąż mnie zadziwia.ostatnio na zaczepie ukręciłem hak 7/0 opływając konar łódką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No jak bym odpisał że wogóle to bym skłamał oczywiście że czasem się zdarzy,ale nie sądzę że np 20 lb całkowicie Cię od tego uchroni-to chyba jest wliczone w ryzyko zawodowe Oczywiście mowa tu o oryginalnej PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dzięki za odpowiedź zdecydowałem jednak, że przy kompletowaniu linek pod bolka kupię zieloną PP 15 lb teraz jeszcze cast pod bolka dzięki wszystkim za porady w wątku jak i na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 ..linka może i wytrzyma gorzej z blankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Czemu miał by blank nie wytrzymać ? co kolega ma na myśli? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi