Skocz do zawartości

Początki kręcenia- cykliczne spotkania w Warszawie

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jeśli znajda się chętni to w przyszłym tygodniu możemy zacząć naukę kręcenia. Jako , ze sezon lipieniowy powoli się zaczyna, proponuje omówić w kolejnych etapach muchy przeznaczone do tego. Na jeden rodzaj ( nimfy, mokre, suchary) potrzeba paru godzin. Imadła mam trzy, może nie najwyższej jakości ale zawsze, innych narzędzi tez starczy, materiały wezmę ze sobą.

Zapraszam raczej początkujących, muchy kręcę parę lat ale żadnym mistrzem nie jestem. Podstawowe wzory mam opanowane dość dobrze. Powinienem pomoc.

Potrzebne jest miejsce z dobrym oświetleniem. Możemy to robić cyklicznie co jakieś czas i przejść przez kolejne etapy jak szczupakowe, łososiowe, streamery itd.

Czekam na wasze propozycje.

Bujo

postaram sie namowic kolege co ma knajpe na ursynowie aby nam ja udostepnil nieodplatnie, jedyne co mnie martwi to kwestja oswietlenia bo moze byc marnie :(

genaralnie mam matrialy i haki tylko do streamerow :( i tym sposobem jestem za tym aby pierwsze kroki pod okiem intstruktora stawiac wlasnie w tym kierunku bo po pierwsze najlatwiejsze a po drugie dr. director(czyt.remek)wlasnie muchi esoxowe i bolkowe chcial ukrecic

po weekendzie dam znac co i jak z miejscem

a i jeszcze jedno ile nas ma byc Panowie, i Panie mam nadzieje :D

Skwara, ja poszukuję stałego lokalu pod spotkania jerkbaitowe. Jeśli kolega zainteresowany to możemy częściej wpadać - planuję w zimie kilka spotkań. Generalnie pewnie centrum byłoby optymalnie ale dla mnie i Ursynów jest w porządku.

Plan spotkania i dokładny termin się szykuje - prośba o priv to się będziemy synchronizować. Wrzucimy ogłoszenie na forum i zobaczymy jakie jest finalne zapotrzebowanie. Czy u kolegi możemy zrobić jakąś projekcję - film, slajdy? Ale to już na priv.

Pozdrawiam

Remek

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...