Bujo Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam, Jeśli znajda się chętni to w przyszłym tygodniu możemy zacząć naukę kręcenia. Jako , ze sezon lipieniowy powoli się zaczyna, proponuje omówić w kolejnych etapach muchy przeznaczone do tego. Na jeden rodzaj ( nimfy, mokre, suchary) potrzeba paru godzin. Imadła mam trzy, może nie najwyższej jakości ale zawsze, innych narzędzi tez starczy, materiały wezmę ze sobą. Zapraszam raczej początkujących, muchy kręcę parę lat ale żadnym mistrzem nie jestem. Podstawowe wzory mam opanowane dość dobrze. Powinienem pomoc. Potrzebne jest miejsce z dobrym oświetleniem. Możemy to robić cyklicznie co jakieś czas i przejść przez kolejne etapy jak szczupakowe, łososiowe, streamery itd. Czekam na wasze propozycje. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja na 100% się pisze, przyprowadzę też dwóch kolegów, którzy chętnie się czegoś nauczą. Zadzwonię w parę miejsc i spytam czy będziemy mogli skorzystać z pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja raczej też?przybędę - interesuje mnie:- muszki na szczupaki- i ... muchy na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Wpadnijcie na zlot głowatkowy, muchy szczupakowe porobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Wpadnijcie na zlot głowatkowy, muchy szczupakowe porobimy i nei tylko szczupakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja tez chce )))obiecuje ze wezme swoje zabawki muchowe i materialy naturalne do krecenia <_< czekam na jakis termin to sie dostosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam, Co powiecie na przyszła środę wieczorem? Jeno lokalu nam brakuje a ja z prowincji nie znam się na warszawskich Co bierzemy na warsztat? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 postaram sie namowic kolege co ma knajpe na ursynowie aby nam ja udostepnil nieodplatnie, jedyne co mnie martwi to kwestja oswietlenia bo moze byc marnie genaralnie mam matrialy i haki tylko do streamerow i tym sposobem jestem za tym aby pierwsze kroki pod okiem intstruktora stawiac wlasnie w tym kierunku bo po pierwsze najlatwiejsze a po drugie dr. director(czyt.remek)wlasnie muchi esoxowe i bolkowe chcial ukrecic po weekendzie dam znac co i jak z miejscema i jeszcze jedno ile nas ma byc Panowie, i Panie mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Skwara, ja poszukuję stałego lokalu pod spotkania jerkbaitowe. Jeśli kolega zainteresowany to możemy częściej wpadać - planuję w zimie kilka spotkań. Generalnie pewnie centrum byłoby optymalnie ale dla mnie i Ursynów jest w porządku. Plan spotkania i dokładny termin się szykuje - prośba o priv to się będziemy synchronizować. Wrzucimy ogłoszenie na forum i zobaczymy jakie jest finalne zapotrzebowanie. Czy u kolegi możemy zrobić jakąś projekcję - film, slajdy? Ale to już na priv. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Mi środa pasuje, jestem chętny przybyć, zobaczyć i może coś ukręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam, Mamy jakieś miejsce na środę? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Bujo a kiedy bedziesz w londynie? daj znac na priva. nie zapomnij o wedce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Podajcie godzinę i miejsce, postaram się wpaść. PS Michał nie mogę się do Romka dodzwonić, będę jeszcze próbował, ale jak dasz radę to zabierz mojego loomisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Panowie i Panie Temat ursynow nia aktualny przepraszam ze tak pozno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Panowie czy będzie takie spotkanie w któryś zimowy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Cześć,ja nie myszkuję jeszcze, ale od zawsze mnie to kręci i szykuję się do pierwszego szczupakowego zestawu i chętnie bym popatrzył co i jak.Może uda się w jakiś weekend spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24568&am p;unread=1msg_302175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi