STREMER Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 To chyba pytanie jak gdzie na ryby w Polsce?Na płotki? dorsze? Suma? Lipienia?Podpowiedzi ułatwią nam pomocJeśli dobrze sie mi wydaje i łowisz na muchę to chyba Ozark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Chodzi mi o muchę i spinning. No i oczywiście najbardziej o łososiowate choć i inne spinningowe ryby także mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Masz Kuba jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Current River prawobrzeżny dopływ Missouri. Łowiłem tam kiedyś przez okrągły rok. W środkowym biegu bassy walleye i szczupaki. Były też gaary nie udało mi się skusić żadnego. W górnym biegu rzeki tj u źródeł pstrągi głównie tęczowe. Tam miałem daleko więc byłem w sumie 3 razy. Pstrągami silnie dorybiają. Licencje z tego co pamiętam drogie. Można na muchę i spina. W Missouri najbardziej urokliwe są strumienie ja miałem koło domu takie dwa. Bassy są mniejsze niż na dużych rzekach z przewagą małogębowych. Problemem jest prawo ziemi. Wszystko co przylega do strumieni to ziemie prywatne. Trzeba zapytać właściciela o pozwolenie. Zawsze!Przynęty na bassy w strumieniach torpedo ze śmigiełkiem na powierzchnię. Super widowiskowa zabawa. Na głębsze miejsca imitacje raków. Sprawdzały się też Salmo minnow, Rapale countdown itp. Nie kupuj przynęt w Polsce na miejscu są dużo tańsze. Dostaniesz nawet w sieci Wall Mart. Miejsce gdzie mieszkałem Doniphan Ripley County. Przy granicy z Arkansas. Tam jest dużo więcej zwierzątek mogących zrobić krzywdę niż w Polsce. Trzeba o tym pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dzięki Krisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Odgrzeję kotleta - będę w Camdenton nad Lake of the Ozark. Czy ktoś łowił w tym jeziorze (casting), może jakieś sugestie odnośnie przynęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 W jeziorze nie łowiłem ale łowiłem pstrągi w Bennett Springs State Park (jeżeli chodzi o te rejony). Znajomi łowili w jeziorze bassy z łodzi na spinning. Jak i na co? Nie wiem. Musisz poczytać amerykańskie fora np. http://forums.ozarkanglers.com/forum/91-lake-of-the-ozarks/Ja tak robiłemInformuj o wynikachPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi