roost Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, zgubiłem jedną z tych roleczek widocznych na zdjęciu, czy można korzystać z kolowrotka bez jednej roleczki? Gdzie można to dokupić? Ewentualnie czy dorobienie elementu o podobnych wymiarach wchodzi w grę? Kołowrotek to Ryobi Zauber 4000, www.fotosik.pl/zdjecie/95285233e8603bcc Edytowane 12 Czerwca 2017 przez roost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgubiłeś jeden z wałeczków na łożysku oporowym?Kołowrotek użytkować możesz ale raczej nie licz na pewną blokadę...Dorabiać nie ma co(może trafisz jakąś używkę), ja bym wymienił całe łożysko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Tak zgubiłem jeden z tych waleczkow, czyli trzeba szukać nowego łożyska... Może ktoś orientuje się gdzie takowe mogę znaleźć? Edytowane 12 Czerwca 2017 przez roost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Gdzies na forum jest serwisant Dragona, pewnie ma taki wałeczek, i za drobną opłatą dostaniesz. Powinien być w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 temat pod twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi