Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Cześć Chodzi mi o buty za kostkę materiałowe, które będą miały gruby protektor na podeszwie. Z wyglądu przypominają buty taktyczne.Widziałem takie na ulicy na nogach młodej dziewczyny ale jak zapytałem gdzie je kupiła i podała mi adres sklepu to okazało się, że są tylko w kolorze różowym i innych nie ma i nie będzie. Nie mam nic przeciwko temu kolorowi ale jakoś bym się dziwnie czul w nich, no poza tym rozmiarówka nie ta...Mam Meidle Desert Fox ale na teraz są one za ciepłe do biegania po opaskach... Proszę o podrzucenie linka bo sam nie potrafię znaleźć prawdopodobnie szukam wpisując niewłaściwe słowa kluczowe.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 pewnie chodzi ci o takiego typu buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ps. zamiast pytać się o buty było zapytać się o jej numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 napisz jakiej marki i model były buty tej niewiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Wpisz na Alle "buty pustynne desert" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dzięki za odzew, sam takie także znalazłem, ale tego typu buty są zbyt pancerne.Ja się nie wybieram na wojnę tylko na ryby chodzi mi o coś takiego jeśli idzie o formę - kształt, ale wykonanie ala trampki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dzięki za odzew, sam takie także znalazłem, ale tego typu buty są zbyt pancerne.Ja się nie wybieram na wojnę tylko na ryby chodzi mi o coś takiego jeśli idzie o formę - kształt, ale wykonanie ala trampki...Popatrz na buty marki Palladium. Zwykłe cichobiegi, ale do opisu pasują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Pewnie owa białogłowa miała coś takiego: https://heppin.com/trampki_model_kby02_moonlight_prod_id-31111.htm?quartic=y&utm_expid=110158175-40.xy2hYHP9Svii3IbtMRx62w.1&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.pl%2F#opis_full1 Męskich niestety nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 miętowy piękny kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) takie coś ? Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Arek trampki legi cudzoziemskiejhttps://www.google.pl/search?q=trampki+legii+cudzoziemskiej&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwicj8aHor3UAhViEJoKHa1kDigQsAQIOQ&biw=1366&bih=638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Używam od 4 sezonów . Plywam czasami podczas sumowania , cioram po kamieniach i błocie. Krzaki , jeżyny jak dla mnie nie do zdarcia i nie ma nic lepszego na komary i upalne dni. Jedna wada to po kilku praniach szybko przemakają ,ale za to też szybko wysychają na ogach. Plusy to mocna podeszwa nie odgniata stop w czasie chodzenia po kamieniach. Polecam , zamówiłem już nową parę, choć stare jeszcze pociąga ze 2 sezony. Trzeba sprawdzić rozmiarówkę -mam rozmiar 42 ale musze kupować 44 . Edytowane 14 Czerwca 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Mowa o trampkach legii cudzoziemskiej , żebym nie było nieporozumień. 109zl aktualnie na allegro .Użytkuję obecnie dokładnie ten model http://allegro.pl/buty-opinacze-francuskie-legii-cudzoziemskiej-44-i6551705968.html#imglayer Edytowane 14 Czerwca 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mowa o trampkach legii cudzoziemskiej , żebym nie było nieporozumień. 109zl aktualnie na allegro .Użytkuję obecnie dokładnie ten model http://allegro.pl/buty-opinacze-francuskie-legii-cudzoziemskiej-44-i6551705968.html#imglayercena dobra, ciekawe ile wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Te które mam obecnie jak na razie 4 lub 5 sezon ciochram i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Super !!!! Dziękuję bardzo !!!! Krzychun i Michał trafił właśnie te miałem na myśli Te z LC pewnie mocniejsze ale ja jakoś mam wstręt do mundurowych rzeczy, za długo nosiłem... Zamówione http://www.stylefile.de/palladium-mono-chrome-schuhe-grau-fid-107473.html?utm_source=stylight&utm_medium=pdm&utm_content=art&utm_campaign=de Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Super !!!! Dziękuję bardzo !!!! Krzychun i Michał trafił właśnie te miałem na myśli Te z LC pewnie mocniejsze ale ja jakoś mam wstręt do mundurowych rzeczy, za długo nosiłem... Zamówione http://www.stylefile.de/palladium-mono-chrome-schuhe-grau-fid-107473.html?utm_source=stylight&utm_medium=pdm&utm_content=art&utm_campaign=despoko postawisz piwo to wypijemy nad bugiem granicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 postawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Chyba też będę musiał postawić, bo też zakupiłem w tym sklepie i model z obrazka .https://www.eobuwie.com.pl/trapery-palladium-pampa-hi-02352-090-m-stonewash-metal.htmlCo prawda meindla ci u mnie dostatek ale takie przewiewne materiałówki się przydadzą, może wezmę je na wczasy. Tu rozmiarówka jest normalna, zadzwoniłem i wkładka o długości 30cm to rozmiar 46. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zastanawia mnie Wasz optymizm związany z potencjalną przewiewnością. Myślę, że się mocno rozczarujecie, szczególnie w wersjach do kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Używam swoje od 4 sezonów i nie mam problemu z wentylacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zastanawia mnie Wasz optymizm związany z potencjalną przewiewnością. Myślę, że się mocno rozczarujecie, szczególnie w wersjach do kostek.Krzysiu Twój optymizm jest rozpierdalający .Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać .No jak jest 20+ to wolę mieć na nogach szmaciaki nad kostkę jak meidle z membraną do kostek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 A ja dobre sandaly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Chodząc po jeżynkach , chaszczach , kamieniach jednak wolę szmaciaki niż sandałki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sporo zależy od okoliczności i miejsca ale bywają takie, gdzie bardzo dobrym wyborem są "plażówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi