Lukasch44 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam. Wiem że późno ale spróbuję zapytać może ktoś pomoże .Szukam jakiegoś domku lub agroturystyki w okolicach roztocza dla mojej rodzinki. Szukamy fajnej wody spiningowej i kąpielowej, ciszy, spokoju kontaktu z przyrodą.W bezpiecznej odległości od cywilizacji i atrakcji turystycznych by w momentach słabości i niedaj boże złej pogody zapewnić inne atrakcje dzieciom.Panowie nie bójcie się o swoje tajne miejscówki ja od 20 lat nie zabieram ryb z łowiska . Może ktoś coś podpowie, jakieś adresy bo już mało bardzo czasu (ostatni tydzień lipca). To tylko tyle z naszych wymagań i aż tyle Pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Mało ludzi to ile? Może Majdan Sopocki? Jest tam kilka domków w lesie nad zalewem -bardzo fajne miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Raczej nie jakieś lokalne spędowisko kąpielisko . Może koledzy buszujący nad Bugiem, Wieprzem i innymi lokalnymi river'ami coś doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Poszukaj nad wieprzem od Kaczórek do Guciowa . Nie wiem czy są tam domki ale agroturystyka powinna być . Ewentualnie przedzwoń http://www.pstragroztocza.pl/kontakt . Jak patrzysz na mapę to w dół rzeki jest Zwierzyniec a w górę Krasnobród . Są kąpieliska , można cieszyć się przyrodą . Ryby też kiedyś były 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Tak jak kolega wyzej napisał. Popatrz na mapę gdzie byś chciał i dzwoń. Z małymi domkami krucho jesli już to tylko właśnie w takich skupiskach. Zobacz Akacje w Bagnie nad Wieprz kilkadziesiąt metrów a do Zwierzynca piechotą 5 minut. Może Oseredek Hamernia tam mają pojedyńcze kwatery. Wioski z kilkonastoma domami.Są fajne domki w Krasnobrodzie ale kolega mówił około marca że ma już zarezerwowane na całe wakacje. Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Andru77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Jak kąpielisko to i spędowisko. Jeśli ma być mniejszy tłok to nad zalew wybrał bym się w dni robocze a na weekend zorganizował zwiedzanie. Dobrych kilka lat temu byłem na Rudce (Zwierzyniec) i było przyzwoicie, niestety nie wiem jak jest teraz. Reszta jak mówi Andru - Akacje w Bagnie, stąd na wspomnianą Rudkę masz 3km, na Echo (popularne kąpielisko, które mogło by być kołem zapasowym dla Rudki) ze 4 km, na Wieprz z 200 metrów w linii prostej, do grzybodajnego lasu 10 metrów od posesji, 35km do Zamościa, 25 do Nielisza. Lepszej alternatywy jeśli chcesz pogodzić zwiedzanie, kąpielisko i ryby raczej nie będzie.Zalew w Krasnobrodzie odradzam. Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Panek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Popatrz co ma do zaoferowania Zwierzyniec.Nie wiem jak z domkami ja wynajmowalem kwatery.Było dobrze. I kąpielisko dla dzieciaków i piękny Wieprz. Piwo i pierogi z kaszą gryczaną i białym serem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 No i padło na "Orzechowe Roztocze" w Szewni Górnej niedaleko Zamościa. Termin ostatni tydzień lipca. Znacie tam niedaleko Panowie Wędkarze jakieś fajne wody najlepiej płynące? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Najbliżej masz na Wieprz -woda "górska" trochę dalej Tanew, Sopot, również "górskie" . Z nizinnych to Wieprz poniżej Nielisza i Bug, tu to tak z 80 km miałbyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 No i oczywiscie njlepsze miejsce Zwierzyniec, sciezki rowerowe, zalew Rudka, stawy Echo, ścieżki turystyczne, kajaki (wiem zaraz mnie zamordujecie ale ja uważam ze wszystko jest dla ludzi), w sierpniu akademia filmowa, w Obroczy park linowy, nad Zwierzyńczykiem tyrolka chyba z 250m. Naprawdę jest co robić. Oczywiście z rana przed kajakami wypad nad Wieprz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Kajaki tak. Ale nie na skalę"przemysłową" na rzekach, które wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi