grajakro Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Szukam kogos kto posiada echosonde Sea Finder 480 DF, celem zadania kilku pytan gdyz brak jest instrukcji w jezyku polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Cześć,Chciałbym Ciebie serdecznie powitać na forum jerkbait.pl. Przyjemności! A co Ciebie konkretnie interesuje? Kiedyś miałem styczność z tym modelem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Sorry miałem do czynienia ale z inną ... chętnie jednak Tobie pomogę w tłumaczeniu instrukcji. Daj znac co Ciebie interesuje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grajakro Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam serdecznie i pragnę zadać pytanie. Posiadam echosondę wendkarską Sea Finder 480 DF do ktorej brak jest instrukcji. Może ktoś posiada tego typu sonde i może mi udostępnić instrukcję w języku polskim odplatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grajakro
Szukam kogos kto posiada echosonde Sea Finder 480 DF, celem zadania kilku pytan gdyz brak jest instrukcji w jezyku polskim.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi