Guzu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 http://www.sport.pl/pilka/1,65041,10292839,Liga_Mistrzow__Ro naldo__Ludzie_zazdroszcza_mi_pieniedzy_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Haha, dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dobre to jest TO : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Oj już dalibyście spokój, przyznajcie się lepiej, czego z tych trzech rzeczy najbardziej mu zazdrościcie! Ja pieniędzy, bo przystojnym piłkarzem to nawet jestem <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 I co on marudzi, że sędziowie nie patrzą z przymrużeniem oka na tych lepszych?? Poleciał na swoją piękną buźkę w polu karnym. Jeśli faul- to wapno. A jeśli nie- to żółta dla niego za próbę wymuszenia karnego....a sędzia ani jedno, ani drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/cristiano-r onaldo-ludzie-uwielbiaja-moj-styl,1,4875284,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 @Grego jeszcze zabrakalo : ci, ktorzy skandowali Messi (na trybunach) sa nienormalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Danielu,zastanawiałem się, czy w ogóle to wkleić; ale uznałem, że to dobra ilustracja pogłębiającej się -moim zdaniem- aberracji bohatera wątku. Może niedługo powie w kolejnym wywiadzie zdanie, które mu w swoim poście podpowiedziałeś Tak często mówi się, że alkohol jest szkodliwy dla zdrowia, ale jakoś na butelkach z wodą sodową nie ma ostrzeżeń...Pozdrawiam,Grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 To bylo zdanie poprzedzajace to, ktore stala sie punktem centralnym zamieszczonego newsa.Tu zdaniem dnia jest wlasnie to o Messim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 No to u nas ktoś ocenzurował rzeczoną wypowiedź; może ze względu na ciszę wyborczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Daniel, skoro faktycznie tak powiedział, to tu już nawet nic do śmiania nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Skoro faktycznie Cristiano Ronaldo: Los aficionados que gritaban 'Messi' son anormales Mamy do czynienia z niezlym narcyzem, a do tego medialna gwiazda Chwilo trwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No cóż, pewnie niepotrzebnie, ale odruchowo jest mi żal tego piłkarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi