Mam pytanie odnosnie pomocy osobom niepelnosprawnym nad woda podczas wedkowania. Jak tu ma sie sprawa z regulaminem.. Chodzi o to ze ja sam jestem osoba na wozku z paralizem czterokonczynowym czyli rece tez nie do konca sprawne. Wedkujac np na grunt potrzebuje pomocy przy zarzucaniu zestawu, czasem tez przy zwijaniu. Ze splawikiem dobrze sobie radze. Daje rade rowniez spiningowac. Moje pytanie... Czy osoba mi pomagajaca musi miec karte wedkarska ? Czy taka osoba moze byc ukarana wlasnie za pomoc mi podczas wedkowania. Musze dodac ze jesli chodzi o pomoc w takich sytuacjach nie jest latwo zorganizowac kogos do pomocy akurat z Karta Wedkarska.
Pytanie
Lenczu
Witam Kolegów
Mam pytanie odnosnie pomocy osobom niepelnosprawnym nad woda podczas wedkowania. Jak tu ma sie sprawa z regulaminem.. Chodzi o to ze ja sam jestem osoba na wozku z paralizem czterokonczynowym czyli rece tez nie do konca sprawne. Wedkujac np na grunt potrzebuje pomocy przy zarzucaniu zestawu, czasem tez przy zwijaniu. Ze splawikiem dobrze sobie radze. Daje rade rowniez spiningowac.
Moje pytanie... Czy osoba mi pomagajaca musi miec karte wedkarska ? Czy taka osoba moze byc ukarana wlasnie za pomoc mi podczas wedkowania.
Musze dodac ze jesli chodzi o pomoc w takich sytuacjach nie jest latwo zorganizowac kogos do pomocy akurat z Karta Wedkarska.
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi