WROBI Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam nadal mam problem z wyborem kijka na szczupaka. Podpowiadano mi jak sądzę słusznie na st.croix AS90MHF2 .Tylko u mnie w mieście Gorzowie niestety ich nie ma i wychodzi mi kupić przez internet. I tu mnie trapi nie widziałem go na oczy, nie trzymałem w ręku. Zostaje mi zaufać wam koledzy .Może ktoś powiedzieć coś więcej o tym kiju, może ktoś ma do sprzedania coś takiego?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Nic nie powiem Ci na temat tego kija, ale zapewniam że szczegółowe zadawanie pytań, doprowadzi Cię do zakupu konkretnego sprzętu bez macania- dzięki radom Kolegów z tego forum. W ten sposób nabyłem multik i kij- pomimo że wcześniej nie widziałem ich na własne oczy i jestem zadowolony........... Spokojnie możesz zaufać.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WROBI Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Oki a może ktoś coś więcej doda? Chodzi mi o wędkę w szczególności na gumy no i woblerki, bo zaczynam czuć sympatię do nich coraz większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 WROBI chwilowo nie wybieram sie do wioski w ktorej stilonowke produkowali, ale jak bede to bede o tobie pamietal i zabiore to cudenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WROBI Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki ale już kupiłem St.Croix Avid AS 90MF2 jakoś mi pasował do ręki.Kijek jest superrrrrrrrrrrrr Nie żałuję ani jednej złotówki.Dzięki za fachowe doradzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi