Sławek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wyskoczyłem dziś ze znajomym na pstrążki. Z samego rana . Rzeka była trochę podniesiona a na brzegu były grzyby. Nawet sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W sumie złowiłem siedem pstrągów, ale największy miał tylko 38-39 cm. Jednak zawsze coś się w wodzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A jakby ktoś chciał wiedzieć na co zostały złowione, to nie ma problemu . Już niedługo Rognis będzie mógł go potestować.W sumie zaliczyłem bardzo przyjemny poranek. Podobnych każdemu z Was życzę (podobnie przyjemnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam Ja też spędziłem dzisiejszy poranek na pstrągach , ale niestety rzeka nie dała szansy - płynęła kawa z mlekiem, ale nie próżnowałem, oto efekty Pzdr.TARŁO$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 i następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Znajomy z którym byłem wybrał dopływ głównej rzeki. Efekty miał takie jak Ty Tarlos - grzybowe (tylko nie fotografuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jak wieczorem poznym zawitam juz do domu to leci program Kawa czy Herbata , i tam mowili o masowym wysypie grzybow . Wasze zdiecia to potwierdzaja , pocieszam oczy i zazdroszcze . Panowie takich lasow jak w Polsce to ja nigdzie nie spotkalem . Widzialem rozne ale o takich zapachach , florze i faunie nie ma nigdzie . Mama Przyroda stworzyla w roznych regionach swiata rozne lasy i one sie roznia bo inny klimat , ziemia i powietrze . Nasze polskie sa bardzo bogate ...podobnie jak i wody ino dbac i za bardzo sie nie wtracac ....ech gratuluje pstrazkow ...te jazie sie tak rozpanoszyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Te pstrążki to tak właśnie dla zmiany tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 @Tarlos widze że ladnie braly.Tyle sztuk w czasie jednego wypadu na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Z natury nie jestem chwalipiętą ale te prawdziwki to tylko zebrałem chodząc za pstrągami, a potem poszedłem na poważne grzyby no i wszystkich znalazłem 60 sztuk .To tak żeby już całkowicie odejść od jazi i boleni .Pzdr.TARŁO$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 @Sławek, gratuluję pstrążków. Ja w niedzielę także odwiedziłem swoją pstrągową rzeczkę. Efektem było jedno branie małego pstrąga i dwa wyjścia takiego ponad 40ci. Niestety ktoś mnie ubiegł i wcześniej przeszedł cały odcinek, płosząc ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi