Jeziorm 1 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 https://m.facebook.com/pg/biedneryby/about/?ref=page_internal&mt_nav=1 nie mam fejbuka, trafilem na to przypadkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Trzeba było się tego spodziewać, nie pierwszy raz po przeczytaniu tej deklaracji stykałem się z głosami jaką to krzywdę rybom robią wędkarze, nie mniej jednak są to głosy mocno nadal zmarginalizowane. Żeby zarzuty nie były hipokrytyczne trzeba by zająć się skasowaniem przy okazji a nawet wcześniej myślistwa jako bardziej brutalne i dalej gałęzi gospodarki zajmującej się chowem zwierząt, stworzyć na miejscu hodowli trzody, bydła i drobiu parki narodowe w wyniku czego jeść trawę oraz jabłka z polskich sadów A bardziej od samego wpisu ciekawi mnie jak rozwinie się ta dyskusja i kiedy dostanie kłódkę Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Tomek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 https://m.facebook.com/pg/biedneryby/about/?ref=page_internal&mt_nav=1 Nareszcie ktoś się wziął za tą bandę oszołomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłaszajcie tą stronę,może zablokują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ja to zazdroszczę ludziom ilości wolnego czasu, tylko jego nadmiar może spowodować że ktoś wymyśla takie pierdoły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Ja to zazdroszczę ludziom ilości wolnego czasu, tylko jego nadmiar może spowodować że ktoś wymyśla takie pierdoły Taa, albo strajkuje tygodniami przypięty do drzewa Green peace :/ Edytowane 23 Czerwca 2017 przez tomasxt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Żyjemy w czasach gdy ludzie prześcigają się w wymyslaniu problemow i ich zwalczaniu. To zdaje się jest kolejny przykład. Tylko czekać jak aktywiści z tej grupy przypną się do bulwarów w W-wie podczas SF!! W tv pełna przejęcia reporterka miejska będzie informowała na żywo o bohaterstwie aktywistów. .. I piszę to poważnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wybaczcie, czegoś nie rozumiem.On na końcu napisał, że Tomasz dostał "W Pierre Doll w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie dostał, "Tomasz W Pierre Doll z Warszawy" jest jak mniemam pseudonimem, ksywką pod którą ukrywa się założyciel tej strony, żeby wydawać się bardziej groźnym ? Pewnie jakaś dzieciarnia ma zabawę, bo jeżeli zrobił to ktoś pełnoletni to naprawdę whiskas zamiast mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Przecieź to jest typowy troll :-) Nawet napisał w odpowiedzi na komenatrz jakiegoś zbulwersowanego tą stroną "fanatyka wędkarstwa", że wpisy są dla beki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie dostał, "Tomasz W Pierre Doll z Warszawy" jest jak mniemam pseudonimem, ksywką pod którą ukrywa się założyciel tej strony, żeby wydawać się bardziej groźnym ? Pewnie jakaś dzieciarnia ma zabawę, bo jeżeli zrobił to ktoś pełnoletni to naprawdę whiskas zamiast mózgu.Gajosik@ wiem, to był żarcik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi