lingmulf Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić i powiedzieć, na co zwrócić uwagę, kupując system alarmowy? Jak sprawdzić, czy faktycznie jest niezawodny?__________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Ja ci mogę doradzić ale w innej sprawie- weź się za pradziwą pracę, naganiaczu, zmarnowałeś mi minutę. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez kubazmech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić i powiedzieć, na co zwrócić uwagę.........__________________ Wiesz co , jak widzę pierwszy post a w nim na dzień dobry jakiś link to już wiem po co ty tu jesteś ..Ale jak widzę drugi post tego samego typa i kolejny link to już wiem że to jest początek twojego końca... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi